Από τις 18 Σεπτεμβρίου θα πληρώνουμε σχεδόν παντού (και) με κάρτες

Με το διάταγμα της υποχρεωτικής αποδοχής πληρωμών με κάρτες θα πρέπει να συμμορφωθούν οι επιχειρήσεις από τις 18 Σεπτεμβρίου 2021. Ως αρωγός στις επιχειρήσεις η JCC προσφέρει ασφαλείς και γρήγορες λύσεις για συναλλαγές με κάρτες.

Παρέχει άμεση εγγραφή και ενεργοποίηση, ώστε να εναρμονιστούν εμπρόθεσμα με το διάταγμα. Η JCC αποτελεί εγγυημένη επιλογή, καθώς προσφέρει μεγάλη σειρά πλεονεκτημάτων, όπως: Πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών, αξιοπιστία, αμεσότητα σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εξιδεικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης. 

Πάνω από 80 τομείς επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους, καθίστανται υπόχρεες να συμβαδίσουν με τα νέα δεδομένα και στο πλαίσιο της συμμόρφωσης τους θα πρέπει να παρέχουν στους πελάτες τους λύσεις για πληρωμή με κάρτα. Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της η JCC τους προσφέρει αξιόπιστες λύσεις τερματικών όπως, φορητό ή σταθερό POS τερματικό, οικονομικό και ευέλικτο mPOS τερματικό, καθώς και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα από τις δημοφιλείς πλατφόρμες πληρωμών JCCSmart και JCCgateway. Στις επιχειρήσεις χωρίς διαδικτυακή παρουσία προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης δημιουργίας εταιρικού προφίλ στο JCCsmart, το οποίο υποστηρίζει μεταξύ άλλων την αποστολή αιτήματος πληρωμής (Pay-by-link) με email ή SMS στους πελάτες για πληρωμές εξ’ αποστάσεως μέσα από το γνώριμο περιβάλλον του JCCsmart.

Επιπλέον, πιστώνει καθημερινά τον τρεχούμενο λογαριασμό των επιχειρήσεων με τα ποσά των συναλλαγών που πραγματοποιούν με κάρτες. Σημαντικό όφελος έχουν να αποκομίσουν όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να εγκαταστήσουν άμεσα τις προσφερόμενες, από την JCC, λύσεις, καθώς για περιορισμένο χρονικό διάστημα στις νέες εγγραφές θα προσφέρεται δωρεάν ενοίκιο τερματικών για έξι μήνες. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για άμεση εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της JCC, www.jcc.com.cy και να ακολουθήσουν τη διαδικασία εγγραφής ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το 22868000.
 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31