Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2024

Εκδήλωση "Αστέρια της Ελπίδας"
Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2024, σας προσκαλούμε σε μια εκδήλωση γεμάτη ζεστασιά και ελπίδα στο lobby του NYX Hotel Limassol!
Οι καλλιτέχνες του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλλιτεχνών “Τέχνη Δίχως Σύνορα” έχουν δημιουργήσει τα δικά τους, μοναδικά “Αστέρια της Ελπίδας” και ανυπομονούν να τα μοιραστούν μαζί σας. Η αγορά ενός αστεριού αποτελεί μια πολύτιμη βοήθεια, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στον οργανισμό “Ένα Όνειρο, Μια Ευχή”.
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:
Ημερομηνία: 29 Νοεμβρίου 2024
Ώρα: 20:00
Τοποθεσία: Lobby του NYX Hotel Limassol
Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί για να διαλέξετε το δικό σας αστέρι και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή!
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Ναυτιλίας, Μαρίνας Χατζημανώλη και της Μαρίνας Χατζηλοϊζου Αρμευτή, συζύγου του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Γιάννη Αρμευτή.

Νοέμβριος σημαίνει Movember!
Ο Νοέμβριος είναι αφιερωμένος στην ανδρική υγεία, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση. Η Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean και το Movember Cyprus σας προσκαλούν σε δύο μοναδικά events σε διαφορετικά σημεία!
Στις 30 Νοεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 17:00, ελάτε να ζήσετε την εμπειρία του MAN VAN στο Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel and Spa στην Πάφο! Το κινητό barber shop του Movember Cyprus θα είναι εκεί, έτοιμο να σας περιποιηθεί!
Ταυτόχρονα, στο rooftop του NYX Hotel Limassol, σας περιμένουμε για μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ανδρική υγεία, όπου θα απολαύσετε υπηρεσίες κουρέματος από το Art & Style by Joseph & Niki, καλή παρέα, μουσική από τον DJ μας και να χαλαρώσετε με finger food και ποτά.
Μεγαλώστε το μουστάκι σας, φορέστε το χαμόγελό σας και γιορτάστε μαζί μας τη ζωή, την πρόληψη και την υγεία!
Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean και Movember Cyprus, μαζί για την ανδρική υγεία. Μην το χάσετε! Σας περιμένουμε!

Σχετικά

72 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ και παραστάσεις γεμάτες έμπνευση, φαντασία και φθινοπωρινή διάθεση

Μεσαιωνικό χριστουγεννιάτικο χωριό ξανά στο ωραιότερο χωριό της Κύπρου με πλούσιο πρόγραμμα
Για 45 ημέρες γεμάτες μαγεία

Comedy, Music & Wine Party στο πέτρινο σοκάκι του οινοποιείου
Μία βραδιά όπου το κρασί θα ρέει άφθονο, το γέλιο θα αντηχεί και η μουσική θα ζεσταίνει την ψυχή

Το 13ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η ΕΕΒΦΑ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχονται κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο

Μάθαμε σε ποιο χωριό θα στηθεί φέτος το Halloumi Christmas Village
Σημείωσε τις ημερομηνίες

Ένα Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στον Καλοπαναγιώτη
Το όμορφο χωριό της Μαραθάσας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό πίνακα γιορτινής χαράς, όπου κάθε γωνιά κρύβει και μια στιγμή μαγείας

Lidl Wellness Camp 2025: Εκεί όπου η γνώση γίνεται ευεξία και η ευεξία, καθημερινή συνήθεια
Ένα διήμερο ευεξίας και καλής ζωής, στην Αγία Νάπα

Σ' αυτό το χωριό θα στηθεί και φέτος “Το σπίτι των Ξωτικών"
Tο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πραστειό Κελλακίου ετοιμάζεται να επιστρέψει...

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού