Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2024
Ο Τομ Κρουζ κοινοποίησε στα social media μια εικόνα από τα υποβρύχια γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας του «Mission: Impossible - The Final Reckoning», στην οποία υποδύεται για μία ακόμη φορά, τον πράκτορα Ίθαν Χαντ.
Στη φωτογραφία φαίνεται να παίρνει ανάσα από τη φιάλη οξυγόνου του εκπαιδευτή του, ενώ βρίσκεται κάτω από το νερό, με ένα έντονο φως να φωτίζει τις δύο φιγούρες.
«Η εκπαίδευση και η προετοιμασία που κάναμε σε αυτή την ταινία είναι το αποκορύφωμα όλων όσων προηγήθηκαν. Από τα βάθη έως τους ουρανούς, ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Κρουζ.
Παράλληλα, η παραγωγή της ταινίας αποκάλυψε, επίσης στα social media, ένα στιγμιότυπο από την προετοιμασία του Κρουζ για τις υποβρύχιες σκηνές.
Στο σύντομο βίντεο, η ομάδα τον βοηθά να προσαρμόσει τη μάσκα του, ενώ στη συνέχεια μοιράζεται μια γροθιά με τους συνεργάτες του, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για την έναρξη της λήψης.
Στο «Dead Reckoning», ο Ίθαν Χαντ βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα επικίνδυνο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται «The Entity», το οποίο μπορεί να προβλέψει κάθε κίνηση και να προκαλέσει καταστροφή αν πέσει σε λάθος χέρια.
Αφού γλίτωσε από ένα ολέθριο ατύχημα με τρένο -στο τέλος της προηγούμενης ταινίας- ο Ίθαν συνειδητοποιεί ότι η AI είναι κρυμμένη σε ένα παλιό ρωσικό υποβρύχιο (λογικά, οι υποβρύχιες σκηνές αφορούν αυτό το μέρος της ιστορίας), ενώ παράλληλα, εχθροί του παρελθόντος είναι στα ίχνη του.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Κρίστοφερ Μακουάρι, σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Έρικ Τζέντρεσεν, ενώ είναι και στην παραγωγή με τον Κρουζ και τη Τζίνα Χάλας.
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα -πάντα στη μεγάλη οθόνη, όπως κάθε ταινία του Τομ Κρουζ- στις 23 Μαΐου 2025.
Σχετικά

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη

Το Θέατρο Ριάλτο επαναρχίζει με υπαίθριες προβολές
Ταινίες γεμάτες πρωτοτυπία, τρυφερότητα και χιούμορ που εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει σήμερα, θα μας προσφέρουν ευχάριστες κινηματογραφικές αποδράσεις

Υπαίθριος Κινηματογράφος στην καρδιά της πρωτεύουσας
Η μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια

Φεστιβάλ Βενετίας: Επτά λεπτά χειροκρότημα για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν δάκρυσε από χαρά με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσημο τρέιλερ για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Έμα Στόουν
Απόψε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου φιλμ από τον Έλληνα σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

«Hamnet» με τον Πολ Μέσκαλ: Η άγνωστη ιστορία του Σαίξπηρ – Ο γιος του Άμνετ και ο Άμλετ
Το σενάριο της ταινίας που σκηνοθετεί η Κλόε Ζάο βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ιρλανδής Μάγκι Ο′ Φάρελ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Ο Νίκολας Κέιτζ σε τρέιλερ ταινίας τρόμου για την παιδική ηλικία του Χριστού
Το "The Carpenter's Son" εμπνέεται από το απόκρυφο «Ευαγγέλιο» του Θωμά

4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες της Κύπρου
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι απολαυστικές κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με φρέσκες επιλογές για κάθε γούστο

«The Woman in Cabin 10» με την Κίρα Νάιτλι – Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix έχει τρέιλερ
Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μπεστ σέλερ μυθιστoρήματος της Βρετανίδας Ρουθ Γουέαρ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η νέα Άγκαθα Κρίστι».

Βραβείο FAN στην Ευριδίκη Παπαϊακώβου για την ταινία της “Poppy Flowers”
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Imaginaria στην Ιταλία στις 23 Αυγούστου

Έμα Στόουν: Με ξυρισμένο κεφάλι στην αφίσα της νέας ταινίας του Λάνθιμου
Το «Bugonia» αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 82ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας