Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2024
Φέτος τον χειμώνα 32 αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πτήσεις από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, πετώντας σε 34 χώρες και 85 δρομολόγια. Η συνδεσιμότητα της Κύπρου, έχει ενισχυθεί σημαντικά, καθώς για τη φετινή χειμερινή περίοδο, έχουν ξεκινήσει νέα δρομολόγια, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 νέους προορισμούς: στο αεροδρόμιο Λάρνακας προστίθενται πτήσεις προς Κουβέιτ (Jazeera Airways) και Κισινάου (Fly One). Επιπλέον, υπάρχουν 9 προσθήκες σε υφιστάμενα δρομολόγια.
Συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Wizz Air προσθέτει στο χειμερινό της πρόγραμμα το Κάϊρο και το Μιλάνο, η British Airways το αεροδρόμιο London Gatwick, η EasyJet το Άμστερνταμ, η LOT τη Βαρσοβία και η SAS την Κοπεγχάγη. Σε ό,τι αφορά το αεροδρόμιο της Πάφου, η Ryanair εντάσσει στο χειμερινό πτητικό πρόγραμμά της το Αμμάν, το Λίβερπουλ και το Μπέρμιγχαμ.
Η συνδεσιμότητα με 25 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και κύριους κόμβους όπως η Αθήνα (13 πτήσεις ημερησίως), το Λονδίνο Heathrow (2 πτήσεις ημερησίως), Φρανκφούρτη (5 εβδομαδιαίες πτήσεις), το Μόναχο (1 πτήση ημερησίως), η Βιέννη (1-2 πτήσεις ημερησίως), Άμστερνταμ(4 εβδομαδιαίες πτήσεις) δίνει τη δυνατότητα στο κοινό για περισσότερες επιλογές προορισμών με ένα ενδιάμεσο σταθμό.
Επιπρόσθετα, τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου συνδέονται με τη Μέση Ανατολή και τον Κόλπο, ενώ ο μέσος δείκτης πληρότητας για την τρέχουσα περίοδο ανέρχεται στο 80% αποδεικνύοντας μια ουσιαστική ζήτηση για την ολόχρονη συνδεσιμότητα της χώρας μας.
Για όλο το πρόγραμμα των χειμερινών πτήσεων πατήστε εδώ
Σχετικά
Αυτοί είναι οι κορυφαίοι αθλητές του 2025
Οι αθλητές θα τιμηθούν στην κορυφαία αθλητική τελετή βράβευσης στην Κύπρο
Το Κιριμπάτι η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το νέο έτος – Ο πλανήτης μετρά αντίστροφα για το 2026, δείτε live
Η ατόλη Κιριτιμάτι –γνωστή και ως Νήσος των Χριστουγέννων– υποδέχθηκε επίσημα το 2026
Το φράγμα στο Πέρα Πεδί υπερχείλισε και οι εικόνες είναι άκρως εντυπωσιακές (βίντεο)
Οι βροχές των τελευταίων ωρών ξεχειλισαν το φράγμα της ορεινής Λεμεσού
Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος- Σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Παίρνει μορφή το νέο Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσία (εικόνες)
Το κτίριο αρχίζει να αποκτά το τελικό του σχήμα, όπως φαίνεται από τις εικόνες
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και σφοδρούς ανέμους
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού - Η πρόγνωση μέχρι την Πρωτοχρονιά
Αναλυτικά η πρόγνωση
Οι 10 πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή - Πάρτι, χορός και διασκέδαση
Πόσα μπαρ και παμπ έχει κάθε προορισμός ανά 100 χλμ. Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα. Το κόστος για τα ποτά. Ποιες νυχτερινές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες.
Η Πολωνία ανεβαίνει στην κορυφή των χειμερινών προορισμών για τους Ευρωπαίους
Η Πολωνία συγκαταλέχθηκε φέτος στους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς για σύντομες αποδράσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Εκεί όπου η τελευταία νύχτα του χρόνου γίνεται πραγματική εμπειρία
Οι ευρωπαϊκές χώρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τις γιορτές- Η θέση της Αθήνας
Το κλείσιμο του 2025 φέρνει υψηλή ζήτηση όσον αφορά τη ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση στα τέλη της χρονιάς- αρχές του 2026
«Παγώνει» το βράδυ η Κύπρος- Αναλυτικά οι θερμοκρασίες ανά περιοχή
Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά