Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2024
Συννεφιασμένος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.
Σήμερα, κατά διαστήματα θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ θα παρατηρούνται και περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο εσωτερικό μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα νότια θα είναι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν κυρίως στα βορειοδυτικά μεμονωμένη καταιγίδα, με τα φαινόμενα σταδιακά το βράδυ να περιορίζονται στα παράλια.
Την Κυριακή, προοδευτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με τον καιρό να βελτιώνεται αισθητά από νωρίς το βράδυ. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Η Wizz Air UK λαμβάνει ιστορική έγκριση για πτήσεις Ηνωμένο Βασίλειο–ΗΠΑ
Οι αιτήσεις για ναυλωμένες πτήσεις το καλοκαίρι έχουν ήδη ανοίξει.
Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του
Η Σκόπελος ξεχωρίζει για τα λευκά, παραδοσιακά σπίτια με τις κεραμοσκεπές, τα στενά καλντερίμια και τις ανθισμένες αυλές
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο
Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
Τα πιο εμβληματικά σιδηροδρομικά ταξίδια στον κόσμο
Πώς είναι να διασχίζεις τις πιο θρυλικές σιδηροδρομικές διαδρομές του κόσμου -από τα Highlands της Σκωτίας μέχρι τις Άνδεις του Περού.
Οι πιο ηλιόλουστες πόλεις του κόσμου, σύμφωνα με το Condé Nast Traveller
Από το Λος Άντζελες και το Ορλάντο, μέχρι τη Μαδρίτη, την Αθήνα και το Δελχί
Ο Πρωταράς ετοιμάζεται για το (κυπριακό) καλοκαίρι!
Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας προετοιμάζεται για τη νέα τουριστική περίοδο
Συννεφιά με ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδας – Έρχεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Το «The Bear» ολοκληρώνεται με την 5η σεζόν στο FX
Η σειρά «The Bear» του FX θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη στο Σικάγο
Επισκεφθήκαμε το πρώτο Château οινοποιείο στην Κύπρο (εικόνες)
Πήγαμε στο Chateau Punin και φυτέψαμε αμπελώνες Pinot Noir εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή που φέρνει κοντά την παράδοση με την καινοτομία
Οι πτήσεις που ακυρώνονται σήμερα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Συνολικά 45 πτήσεις ακυρώθηκαν την Πέμπτη από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας και 5 από το αεροδρόμιο Πάφου