Eating News , Εστιατόρια

Το δημοφιλές Akashi Sushi Delivered στη Λεμεσό αποτελεί τη νέα συνεργασία της Wolt

Γιαποιοτική ασιατική κουζίνα στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021

To Akashi Sushi Delivered έκανε την εμφάνισή του στην πόλη της Λεμεσού και βρίσκεται ήδη στις πρώτες προτιμήσεις του κόσμου που θέλει να απολαύσει ποιοτική ασιατική κουζίνα στο σπίτι! Από τώρα και στο εξής, φτάνει στην πόρτα σου, και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας food delivery της Wolt, χάρη στη νέα τους συνεργασία!

Το μενού του Akashi αγαπήθηκε κυρίως για τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες του, τις ευφάνταστες συνταγές αλλά και τις πλούσιες επιλογές του σε ψάρια, όπως ο μαύρος μπακαλιάρος Gindara και ο κιτρινόπτερος. 

Απολαύστε τώρα μέσω της Wolt μοναδικές συνταγές με tofu, φρέσκες σαλάτες με νουντλς, γαρίδες τεμπούρα και ρίζες λωτού, χειροποίητα σούσι, δροσερά chirashi bowls με κινόα, αγαπημένα bao buns, αλλά και λαχταριστά πιάτα σολομού και rib eye steak για τους πιο απαιτητικούς!

Για τους λάτρεις της χαμηλής σε υδατάνθρακες διατροφής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κατηγορίας Keto Friendly Rolls με καθαρό άπαχο ψάρι της επιλογής σας και λεπτή στρώση από μαύρο ρύζι.

Όλα τα παραπάνω ξεχωριστά πιάτα παραδίδονται στον χώρο της επιλογής των κατοίκων της Λεμεσού μέσω της σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας της Wolt! Η πλατφόρμα παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα πιάτα του εστιατορίου, καθώς και υπηρεσία παρακολούθησης της παραγγελίας. Υπάρχει επίσης δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή για μεγαλύτερη άνεση, η επιλογή για πληρωμή με κάρτα. Οι παραγγελίες στην πλατφόρμα της Wolt γίνονται εύκολα, με ασφάλεια και δεν απαιτούν πολύ χρόνο καθώς πρόκειται για μια αναβαθμισμένη πλατφόρμα που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις και επιλογές, στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close