Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2024
Ο Κόλιν Μπρίτζερτον και η Πενέλοπε Φέδερινγκτον έζησαν το παραμύθι. Σειρά τώρα έχουν τα άλλα πέντε αδέρφια Μπρίτζερτον που περιμένουν την ευκαιρία τους για την αληθινή αγάπη. Ο Benedict, η Eloise, η Francesca, ο Gregory και η Hyacinth.

Η τέταρτη σεζόν βασίζεται στο βιβλίο "An Offer From a Gentleman", το οποίο παραπέμπει στην ιστορία της Σταχτοπούτας. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά θα είναι ο Μπένεντικτ αφού το Netflix επιβεβαίωσε την είδηση με ένα βίντεο που περιλαμβάνει ένα κλιπ του Thompson να παίρνει το κοστούμι του για την επερχόμενη χοροεσπερίδα, μια κομβική στιγμή για τον Benedict στα βιβλία. Η αδερφή του, Francesca, μπορεί επίσης να εμφανιστεί στον 4ο κύκλο με αφορμή την μετακόμιση στη Σκωτία με τον σύζυγό της John Stirling, την αδερφή της Eloise και την ξαδέρφη του, Michaela Stirling. Το φινάλε της 3ης σεζόν φαίνεται να υπονοεί ότι η σειρά θα μπορούσε να εξερευνήσει αυτούς τους χαρακτήρες στο μέλλον.
Τα νέα πρόσωπα της σειράς έχουν να κάνουν με το θέμα "γάμος". Τέσσερις γυναικείοι χαρακτήρες μπαίνουν στον κόσμο του Μπρίτζερτον. Αρχή κάνουμε με την Katie Leung ως Lady Araminta Gun, μια χήρα και μητέρα με δύο κόρες κάνει το ντεμπούτο της στο γάμο αυτή τη σεζόν. Η Michelle Mao ως Rosamund Li, η μεγαλύτερη κόρη της Araminta και η Isabella Wei ως Posy Li, η πολύ πιο ευγενική αδερφή της Rosamund.

Μάλλον σε αυτόν τον κύκλο θα κάνει και το πέρασμά του το αγαπημένο ζευγάρι που μετακόμισε στην Ινδία, η Kate και ο Anthony, χωρίς όμως να επισκιάσουν τους πρωταγωνιστές.
Οι θεατές θα περιμένουν περίπου δύο χρόνια αναμονής μεταξύ της σεζόν 3 και της σεζόν 4, πράγμα που σημαίνει ότι η επόμενη σεζόν είναι πιθανό να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2026. Αυτό συμβαίνει λόγω των οκτάμηνων γυρισμάτων, το χρόνο της συγγραφής, του μοντάζ και της μεταγλώτισης.
Η 4η σεζόν του Μπρίτζερτον βρίσκεται επίσημα σε παραγωγή στην Αγγλία, όπως ανακοίνωσε το Netflix στις 16 Σεπτεμβρίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Σχετικά


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών