Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Καλό φαγητό και άφθονη μπίρα στο κορυφαίο gastropub της Κύπρου

O απόλυτος προορισμός εξόδου για καλό φαγητό, για όλη την παρέα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021

Το Draught Microbrewery, που ανήκει στην οικογένεια εστιατορίων της Carob Mill Restaurants, βρίσκεται στον Χαρουπόμυλο Λανίτη, δίπλα στο Μεσαιωνικό Κάστρο στη Λεμεσό, σε ένα πετρόκτιστο και αναπαλαιωμένο κτήριο.

Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπίρες τοπικές και εισαγόμενες, συνδυασμένες με διεθνή πιάτα εμπνευσμένα από το Μεξικό, τη Γερμανία, τις Η.Π.Α. και την Ελλάδα. Επίσης, προσφέρει και τη δική του βαρελίσια μπίρα.

Το Draught αποτελεί διαχρονικό προορισμό για πολλούς και φανατικούς φίλους του για πολλούς και διαφορετικούς λόγους:
•    Βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία η οποία δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα, στον περίγυρο του μεσαιωνικού κάστρου της Λεμεσού. Η τοποθεσία του ενισχύει ακόμη περισσότερο τον μοναδικό χαρακτήρα του Draught που του δίνει το εντυπωσιακό, πετρόκτιστο, αναπαλαιωμένο κτήριο.
•    Η μεγάλη ποικιλία από μπίρες, τοπικές και εισαγόμενες, συμπληρώνεται από ένα πλούσιο μενού από διεθνή πιάτα τα οποία ανανεώνονται τακτικά από την πολύπειρη ομάδα των σεφ της Carob Mill Restaurants. Όποια και αν είναι η ποικιλία του μενού, αυτή διατηρεί πάντα την αποδεδειγμένα καλύτερη ποιότητα σε λογικές τιμές
•    Η πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού του Draught, του δίνει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση για να υποδέχεται πάντα τους πελάτες του με χαμόγελο, δημιουργώντας από την πρώτη στιγμή ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον. Γι’ αυτό αποτελεί για χρόνια τον απόλυτο προορισμό τόσο για νεανικές και παρεΐστικες εξόδους όσο και οικογενειακές κυρίως τα σαββατοκύριακα. Επίσης, αποτελεί το ιδανικό στέκι για μεσημεριανές επαγγελματικές συναντήσεις, ή για συναντήσεις με συναδέλφους μετά την δουλειά.

Το πλούσιο μενού του Draught προσφέρεται και με υπηρεσίες Take Away και φυσικά κατ’ οίκον διανομή (Home Delivery), είτε μέσω της πλατφόρμας της Carob Mill Restaurants (www.carobmill-restaurants.com), είτε μέσω foody και bolt.  

Το Draught Microbrewery βραβεύτηκε πρόσφατα στα Cyprus Eating Awards 2020, αφού ήταν ο νικητής στην κατηγορία «Best Gastropub by KEO Beer». Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που αποσπά το ίδιο βραβείο στην ίδια κατηγορία, στο θεσμό των Cyprus Eating Awards. Η φετινή βράβευση του Draught αποτελεί συνέχεια στις τοπικές και διεθνείς βραβεύσεις των εστιατορίων της Carοb Mill Restaurants, πράγμα που αναγνωρίζει τη συνεχή και σταθερή ποιότητα φαγητού και εξυπηρέτησης όλα αυτά τα χρόνια. 

Lanitis Carob Mill Complex, Οδός Βασιλίσσης, Λεμεσός,
Τηλ.: 25 820 470
Φαξ: 25 820 474
Website: www.carobmill-restaurants.com
Facebook: Carob Mill Restaurants
Instagram: carob_mill_restaurants
E-mail: dine@carobmill-restaurants.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close