Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021
Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για περαιτέρω επέκταση του Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών μέχρι την Άνοιξη του 2022 αποκάλυψε ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος.
Μιλώντας στην Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο Υφυπουργός ανέφερε ότι θα κατατεθεί η πρόταση του Υφυπουργείου εντός του επόμενου μήνα για ανανέωση του Σχεδίου το οποίο θα αποτελέσει και ένα κίνητρο για τις επιχειρήσεις να μείνουν ανοικτές τον χειμώνα.
Σημείωσε ότι μόνο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έγιναν περισσότερες από 300.000 κρατήσεις λόγω αυτού του Προγράμματος και οπωσδήποτε η επέκταση του Σχεδίου είναι κάτι το οποίο επιθυμεί να κάνει το Υφυπουργείο.
"Ο κόσμος να κοιμάται ήσυχος ότι το Υφυπουργείο όταν μιλά για τουρισμό δεν μιλά μόνο για τον εξωτερικό τουρισμό αλλά λαμβάνει σοβαρά υπόψη τον εγχώριο τουρισμό".
Υπάρχει ακόμα κάποιος χρόνος μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις αφού μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να κατατεθεί η πρόταση, ωστόσο στόχος μας είναι να γίνει το συντομότερο δυνατόν ώστε να δοθούν και κίνητρα στις επιχειρήσεις να μείνουν ανοιχτές και κατά την χειμερινή περίοδο, είπε ο Σάββας Περδίος.
Σχετικά

Το The Piano Tour υποψήφιο για σημαντική διεθνή βράβευση!
Μέσω του The Piano Tour, η κλασική μουσική έχει έως σήμερα διασχίσει αυτοκινητόδρομους, ανέβει σε ταράτσες, παίξει ποδόσφαιρο, τρέξει σε βραδινό αγώνα δρόμου, ταξιδεύσει πίσω στον χρόνο και καταρρίψει ακόμη και ρεκόρ Guinness!

5 πόλεις στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείς έστω μια φορά στη ζωή σου
Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αυτές τις πόλεις

Στους 37°C η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται αισθητή πτώση
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


H Ryanair σε ταξιδεύει σε 3 υπέροχους προορισμούς με τιμές από €18.99
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για φθινοπωρινά ταξίδια, σε συναρπαστικούς

Αυτά είναι τα 8 Χριστουγεννιάτικα Xωριά που θα μας μεταφέρουν τη μαγεία των εορτών
Χριστουγεννιάτικα Χωριά σε 8 υπέροχους ορεινούς προορισμούς

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, έρχονται πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Leonardo Hotels: Το NYX HOTEL THESSALONIKI ξεκινά τη λειτουργία του
Για μία αυθεντική εμπειρία, με σύγχρονο design και τη βαθιά κατανόηση του σύγχρονου ταξιδιώτη


Ήμουν κι εγώ στο Καλλιμάρμαρο...
Μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με την Άννα Βίσση να γράφει ιστορία μπροστά σε 65.000 θεατές

Καταρρίπτεται ο μεγαλύτερος μύθος για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων
Οι ταξιδιώτες αναζητούν πάντα τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για ταξίδια διακοπών

Τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης για ταξίδι τον Οκτώβριο με τα ομορφότερα φθινοπωρινά χρώματα
Είναι σχεδόν εκείνη η εποχή του χρόνου που οι νύχτες σιγά σιγά μεγαλώνουν, η θερμοκρασία πέφτει και η μυρωδιά του φθινοπώρου είναι στον αέρα