Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2024
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε ορεινές περιοχές νοτίως του Τροόδους, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε ορεινές περιοχές νοτίως του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός. Παγετός δυνατό να σχηματιστεί και σε άλλες υπήνεμες ορεινές περιοχές.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα, για να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Ντύθηκε ξανά στα λευκά το Τρόοδος - Πιθανή νέα χιονόπτωση και σήμερα (εικόνα)
Χειμωνιάτικο το σκηνικό ξανά στα ορεινά
Κι όμως, τις πινακίδες αυτές θα τις δεις σε πολυσύχναστη λεωφόρο της Κύπρου
Τοποθέτηση φωτεινής πινακίδας ένδειξης ταχύτητας στη Λεωφόρο Νησί από τον Δήμο Αγίας Νάπας
Η Wizz Air UK λαμβάνει ιστορική έγκριση για πτήσεις Ηνωμένο Βασίλειο–ΗΠΑ
Οι αιτήσεις για ναυλωμένες πτήσεις το καλοκαίρι έχουν ήδη ανοίξει.
Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του
Η Σκόπελος ξεχωρίζει για τα λευκά, παραδοσιακά σπίτια με τις κεραμοσκεπές, τα στενά καλντερίμια και τις ανθισμένες αυλές
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο
Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
Τα πιο εμβληματικά σιδηροδρομικά ταξίδια στον κόσμο
Πώς είναι να διασχίζεις τις πιο θρυλικές σιδηροδρομικές διαδρομές του κόσμου -από τα Highlands της Σκωτίας μέχρι τις Άνδεις του Περού.
Οι πιο ηλιόλουστες πόλεις του κόσμου, σύμφωνα με το Condé Nast Traveller
Από το Λος Άντζελες και το Ορλάντο, μέχρι τη Μαδρίτη, την Αθήνα και το Δελχί
Ο Πρωταράς ετοιμάζεται για το (κυπριακό) καλοκαίρι!
Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας προετοιμάζεται για τη νέα τουριστική περίοδο
Συννεφιά με ενδεχόμενο βροχών και καταιγίδας – Έρχεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Το «The Bear» ολοκληρώνεται με την 5η σεζόν στο FX
Η σειρά «The Bear» του FX θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη στο Σικάγο