Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

To PAUL Cyprus μόλις άνοιξε το τρίτο cafe-εστιατόριό του στην Κύπρο (εικόνες)

Ένα εντυπωσιακό καφέ-εστιατόριο!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2021

Στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2017 το πρώτο αρτοποιείο- ζαχαροπλαστείο -εστιατόριο PAUL έφτασε στη Λευκωσία φέρνοντας γαλλικό αέρα στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Έκτοτε στην οδό Ζήνας Ντε Τύρας 11, σε έναν ωραίο χώρο με γαλλικά στοιχεία, που χαρακτηρίζουν την ιστορία του brand, το οποίο μετρά πέραν των 125 χρόνων λειτουργίας σε ολόκληρο το κόσμο, πίνουμε καφέ, απολαμβάνουμε πρόγευμα και brunch, δοκιμάζουμε υπέροχα γλυκά, καθώς και πιάτα από ένα πολύ ενδιαφέρον μενού.

Aκολούθως, το διάσημο boulangerie, patisserie, bistro, cafe PAUL άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα στην Κύπρο, αυτήν τη φορά εντός του ανανεωμένου The Mall of Cyprus.

Τοτ τρίτο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας, μόλις έκανε την εμφάνισή του στο ολοακίνουριο Metropolis Mall at Larnaca, ακολουθώντας το ίδιο concept και design, που κερδίζει τις εντυπώσεις! 

Εδώ λοιπόν, από σήμερα μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις το καφέ, το γλυκό αλλά και το γεύμα σου!

Είτε είναι πρωί, μεσημέρι, απόγευμα ή βράδυ, μπορείτε να δοκιμάσετε αυθεντικά, υψηλής ποιότητας προγεύματα, γεύματα, γλυκά, καφέ και ψωμί που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από την ομάδα του PAUL, δίνοντας έμφαση σε όλα τα φυσικά συστατικά καθώς και ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπημένη διατροφή.

Μάθε ακόμα... 
To 1889, όταν οι οικογένεια του PAUL άνοιξε το πρώτο αρτοποιείο, ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι μια μέρα το πάθος τους για το ψωμί θα τους ταξιδέψει τόσο μακριά από τη Γαλλία… και ότι θα είχε τόσο θερμό καλωσόρισμα στην Κύπρο!

Πέντε γενεές αργότερα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ότι το PAUL στην Κύπρο συνεχίζει να μοιράζεται την κληρονομιά και τις πιο σημαντικές αξίες της οικογένειας μαζί σας: την αγάπη για το ψωμί, την επιθυμία να μοιραστεί τη γαλλική ‘art de vivre’ μαζί σας και την συνεχή αναζήτηση της ποιότητας σε ό,τι κάνει.

Και επειδή οι πελάτης του PAUL δοκιμάζουν το φαγητό του από το 1889, γνωρίζει καλά ότι σε κάθε ηλικία η ευχαρίστηση σχετίζεται πάντα με την ευεξία.

Με αυτό υπόψιν, το PAUL σας προσφέρει μια σειρά από προϊόντα που έχει σχεδιάσει για να προσφέρει κάτι για κάθε περίπτωση.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close