Eating News , Εστιατόρια

Η νέα του εκπομπή μαγειρικής του Γκόρντον Ράμσεϊ θα είναι αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία

Ο γνωστός σεφ και η παρέα του όργωσαν την Ελλάδακαι ανακάλυψαν τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τρεις διάσημοι σεφ, οι Γκόρντον Ράμσεϊ, ο Τζίνο Ντα Κάμπο και ο Φρεντ Σίριξ «όργωσαν» την Ελλάδα για να ανακαλύψουν τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Η τριάδα επιστρέφει στο ITV αυτό το φθινόπωρο με ένα ολοκαίνουργιο road trip. Αυτή τη φορά οι τρεις σεφ επισκέφτηκαν διάφορα ελληνικά νησιά και την ιστορική πόλη της Αθήνας.

«Χάρη στην αφθονία φανταστικών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του πιο φρέσκου αστακού, οι σεφ Γκόρντον και Τζίνο θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι τα γαστρονομικά διαπιστευτήρια της Ελλάδας είναι στα καλύτερα της Ευρώπης. Οι σεφ θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στην Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους προς την εκπληκτική Σαντορίνη, φτάνοντας στα πάρτι της Μυκόνου και τελειώσουν το ταξίδι τους στην Αθήνα και τα μοναστήρια των Μετεώρων», αναφέρει εκπρόσωπος της ITV και συνεχίζει: «Η παρέα ταξίδεψε σε ένα καταμαράν σε αρκετά νησιά, έκανε αγώνες τζετ σκι και καταδύσεις ναυαγίων, θα υπάρξουν όμορφες στιγμές και καυγάδες σε ίση ποσότητα».

Δείτε το βίντεο:


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close