Eating News , Εστιατόρια

Το νέο concept φαγητού που έκανε την εμφάνισή του στην πρωτεύουσα

Ένα νέο concept, για γρήγορο (αλλά όχι πρόχειρο) φαγητό, που έχει ήδη γίνει τάση στην Ευρώπη...

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 μαζευτήκαμε όλοι στο Γρανάζι στη Λευκωσία, για να γνωρίσουμε τη νέα επιχείρηση υπηρεσιών τροφοδοσίας Misfit Union... μία εταιρεία, η οποία εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα καινοτόμο μοντέλο στον τομέα αγοράς, προετοιμασίας και κατανάλωσης των καθημερινών μας γευμάτων.

Η ιδέα της επιχείρησης γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τις μοναδικές προκλήσεις που παρουσίασε για τις επιχειρήσεις παραγωγής και παράδοσης τροφίμων. Ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Γιάννης Τρύφων ανάφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: “συνειδητοποιώντας ότι βρεθήκαμε να εξαρτόμαστε περισσότερο από το ταχυφαγείο (fast food) ή από το να περιμένουμε την παράδοση των υλικών στο σπίτι και μετά να αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία του γεύματος, νιώσαμε ότι ότι ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε τον έλεγχο της διατροφής μας και ότι υπήρχε ανάγκη για την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου υπηρεσιών τροφοδοσίας”.

Η Misfit Union δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλότερης ποιότητας, βιώσιμα και προπαρασκευασμένα προϊόντα, τα οποία φτάνουν στο ψυγείο σας μέσα σε μία ώρα - επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να απολαύσετε θρεπτικά γεύματα στην κουζίνα σας με ελάχιστη προετοιμασία και ταλαιπωρία για εσάς.

Η Misfit Union βασίζεται στις ακόλουθες αρχές:

  • Διευκόλυνση των πελατών μέσω ενός γρήγορου και εύκολου συστήματος παραγγελίας και παράδοσης προπαρασκευασμένων προΐόντων και υλικών με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το γεύμα σας μέσα σε μόνο 3 με 4 λεπτά. Μπορείτε να σμίξετε και να συνδυάσετε τα υλικά και να δημιουργήσετε αμέτρητες συνταγές.
  • Έμφαση στις πρώτες ύλες με την προσεκτική επιλογή όλων των πρωτεϊνών και των φρέσκων προϊόντων και με τη χρήση απλών υλικών με σχεδόν καθόλου ζάχαρη ή σιτάρι στα προϊόντα. Αυτό διατηρεί όλα τα γεύματά καθαρά, φρέσκα, θρεπτικά, νόστιμα και εύκολα στην προετοιμασία! Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε γεύματα κατάλληλα για παιδιά.
  • Διανομή των πιο φρέσκων, εποχιακών φρούτων και λαχανικών τοπικής προέλευσης από αγρότες, οι οποίοι ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές, προσφέροντας έτσι στους πελάτες μας εξαιρετικά θρεπτικά προϊόντα στην καλύτερη τιμή και στηρίζοντας τους νέους αγρότες του τόπου μας, ιδιαίτερα τη νεότερη γενιά.

Η σειρά προϊόντων της Misfit Union περιλαμβάνει προμαγειρεμένα συστατικά, τα οποία θα είναι μέρος του γεύματος που επιλέγετε να φτιάξετε. Περιλαμβάνει επίσης προτάσεις γευμάτων (έτοιμα πακέτα) που προσφέρουν την πιο γρήγορη λύση για ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Επιπλέον, διαθέσιμη είναι μια σειρά με τα πιο σημαντικά συστατικά που πιθανόν να χρειάζεστε για να να προετοιμάσετε και να μαγειρέψετε διάφορα γεύματα, γλιτώνοντας έτσι τη διαδικτυακή παραγγελία ή την επίσκεψη σε μια υπεραγορά.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα γεύματα και προϊόντα στην ιστοσελίδα www.misfitunion.com και μπορείτε να τα δοκιμάσετε βάζοντας απλά την παραγγελίας σας!

Ωράριο εργασίας: καθημερινά, εκτός Κυριακής από τις 8π.μ. μέχρι τις 8μ.μ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close