Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2014
Με το μήνυμα "Ας μιλήσει η καρδιά μας" συνεχίζεται και φέτος η εκστρατεία για το TELETHON! Φέτος, για την εκστρατεία του TELETHON φωτογραφήθηκαν 5 εθελοντές, οι οποίοι θα είναι και οι πρεσβευτές της εκστρατείας. Οι Ανδρέας Γεωργίου, Βασιλική Χατζηαδάμου, Κατερίνα Χριστοφίδου, Χριστιάνα Αριστοτέλους και Χρύσανθος Τσουρούλλης φωτογραφήθηκαν με 5 ασθενείς του Συνδέσμου Μυοπαθών και έδωσαν ο κάθε ένας το δικό του μήνυμα για στήριξη της μεγάλης αυτής εκστρατείας. Οι εκδηλώσεις για την εκστρατεία πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με κορύφωση τον Ιούνιο οπότε πραγματοποιούνται οι 3 μεγαλύτερες εκδηλώσεις. Την Τρίτη 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου η συναυλίας της γνωστής, αγαπημένης Ελληνίδας ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του προεδρικού ζεύγους. Το εισιτήριο εισόδου είναι €30 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. Της συναυλίας θα προηγηθεί κοκτέιλ. Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ο τηλεμαραθώνιος ΤΕΛΕΘΟΝ 2014 από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Πρόκειται για ένα ζωντανό, πολυσύνθετο πρόγραμμα με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Το πρόγραμμα θα έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, καθώς θα το πλαισιώνουν καλλιτεχνικά μεταξύ άλλων η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης, ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και προσωπικότητες από διάφορους χώρους θα βρίσκονται στο στούντιο, με την παρουσίαστρια τη δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου. Οι τηλεθεατές θα μπορούν όπως κάθε χρόνο να κάνουν την εισφορά τους μέσω τηλεφωνικών κλήσεων. Την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί μεγάλος παγκύπριος έρανος σε υπεραγορές και κτίρια εταιρειών και κυβερνητικών υπηρεσιών.
Το TELETHON είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός θεσμός, με στόχο την οικονομική στήριξη των μυοπαθών συνανθρώπων μας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, την οικονομική στήριξη επιστημονικών ερευνών για την ανεύρεση διάγνωσης και θεραπείας, καθώς και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τις νευρολογικές και γενετικές ασθένειες. Συνοδοιπόροι σε αυτό το στόχο είναι εδώ και 4 χρόνια η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΣ, ενώ η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ είναι ο μεγάλος χορηγός του TELETHON.
Σχετικά
ΟΔΗΓΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ: Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο!
Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε αυτή την ημέρα γιορτής και γλεντιού
Ίσως το πιο τρελό καρναβάλι της Κύπρου θα γίνει και φέτος στο χωριό
Αποκριές στην καρδιά των βουνών
Παφίτικο Καρναβάλι 2026: Όλα όσα θα γίνουν φέτος
Από την Τσικνοπέμπτη, στην είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου μέχρι την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση
Η Πάφος γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με δωρεάν σουβλάκια, μπέργκερ και πίτσα
Το Χάνι του Ιμπραήμ μεταμορφώνεται σε ένα φωτεινό, πολύχρωμο Μαγεμένο Δάσος, γεμάτο μουσική, ενέργεια και καρναβαλικό παλμό
Τσικνοπέμπτη στο χωριό, με δωρεάν ζιβανία και εδέσματα
Μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη, στην Πλατεία
Το καφενείο της Λευκωσίας που μεταφέρει (Κυριακή) την Τσικνοπέμπτη
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Τσικνοπέμπτη στα 7 Κλειδιά μεταφέρεται την Κυριακή.
CYBERNESS Carnival Market: όταν το καρναβάλι συναντά τη φωτιά και την άνοιξη
Δύο μέρες γιορτής, μουσικής και συλλογικής ζεστασιάς στο Kolla, με ελεύθερη είσοδο και ανοιχτή αγκαλιά για όλους (και τα κατοικίδια)
Τι ετοιμάζουν οι δήμοι της Κύπρου για την Τσικνοπέμπτη;
Αυτοί οι δήμοι ετοιμάζουν δωρεάν εκδηλώσεις με χορό, φαγητό και παραδοσιακά έθιμα.
Όλα όσα σε περιμένουν στο Καρναβάλι της Πόλης Χρυσοχούς
Το Καρναβάλι Πόλης Χρυσοχούς 2026 υπόσχεται στιγμές χαράς για μικρούς και μεγάλους
Week Agenda: 13 ενδιαφέρουσες προτάσεις για αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Σινεμά, θέατρο, μουσική, καρναβαλικός ρυθμός και γεύσεις που μυρίζουν Τσικνοπέμπτη