Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2025
Δύο νέες ταινίες έρχονται αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου.

Πρεμιέρα για την ταινία "Better Man"
Η ταινία "Better Man", αποτελεί ένα μοναδικό υπερθέαμα που υπόσχεται να ταξιδεύσει το κοινό στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας και ζωής του Robbie Williams. Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του οραματιστή Michael Gracey ("The Greatest Showman"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, η ταινία αποτυπώνει το πνευματώδες και αδάμαστο πνεύμα του δημοφιλούς Βρετανού σταρ. Ακολουθεί τον τραγουδιστή από τα παιδικά του χρόνια και τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο συγκρότημα Take That μέχρι τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του ως σόλο τραγουδιστής, θίγοντας παράλληλα και τις προκλήσεις που έφερε στη ζωή του η δόξα. Ο σκηνοθέτης, βασίστηκε στην εξομολόγηση του ίδιου του Robbie Williams, που βλέπει τον εαυτό του ως μια μαϊμού, που τη σέρνουν στη σκηνή για να ικανοποιήσει τον κόσμο. Τον Robbie Williams, ως ψηφιακή μαϊμού, ανέλαβε να υποδυθεί ο Jonno Davies μέσω motion capture ενώ τα γυρίσματα όλων των συναυλιών έγιναν live με πραγματικό κοινό.
Πρεμιέρα: 9 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 150'
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.30, 22.15
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.15
K-Cineplex Limassol, Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 19.30, 22.15 (King's Avenue Mall μόνο στις 19.30)

Πρεμιέρα για την ταινία "Η Βασίλισσα του Χιονιού και το Παγωμένο Βασίλειο"
Η Βασίλισσα του Χιονιού, η μοχθηρή ηρωίδα του ομώνυμου παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ζει με την κόρη της Άιλα, στο μαγικό Παγωμένο Βασίλειο. Από μια επιπολαιότητα της στιγμής, η Άιλα απελευθερώνει τα Πνεύματα του Πάγου, τα οποία υπό τις οδηγίες του παντοδύναμου Πνεύματος του Βορρά, φιλοδοξούν να περάσουν τη μαγική πύλη και να παγώσουν όλο τον κόσμο. Η Βασίλισσα του Χιονιού προκειμένου να φυλακίσει για πάντα τα Πνεύματα του Πάγου και να σώσει την ανθρωπότητα και το βασίλειό της, στέλνει την Άιλα να ζητήσει τη βοήθεια του Κάι και της Γκέρντα. Οι δύο ήρωες, που σπεύδουν να βοηθήσουν, παρασύρουν μαζί τους στον δρόμο της περιπέτειας την πειρατίνα Αλφίντα και τη νεράιδα των λουλουδιών Ίριδα. Στην μεγάλη παρέα προστίθενται αυτή τη φορά και τρία χαρούμενα τρολ που φυλάνε τη μαγική πύλη… Όλοι μαζί ενωμένοι δίνουν την υπέρτατη μάχη κατά των Πνευμάτων του Πάγου, με μπόλικο θάρρος, αυτοθυσία και ασφαλώς τις μαγικές τους δυνάμεις… Η ταινία κινουμένων σχεδίων "Η Βασίλισσα του Χιονιού και το Παγωμένο Βασίλειο" ("The Snow Queen & The Princess") θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Πρεμιέρα: 9 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 90'.
Rio Premier: ΣΚ 11.00, 12.45
Rio Limassol: ΣΚ 15.15
Κ-Cineplex Nicosia, Larnaka: ΣΚ 15.00
Σχετικά
3 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα ανήμερα Χριστούγεννα στα σινεμά
Ανάμεσά τους και η πολυαναμενόμενη ελληνική ιστορική παραγωγή «Καποδίστριας», μαζί με animation για όλη την οικογένεια και ένα σαγηνευτικό θρίλερ
Πρεμιέρα για την ταινία «Καποδίστριας»
Ένα ιστορικό δράμα από τον Γιάννη Σμαραγδή, που αφηγείται την αληθινή ιστορία του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας
Πρεμιέρα για την ταινία "The SpongeBob Movie: Search for SquarePants"
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης σε νέα, πειρατική περιπέτεια!
Πρεμιέρα για την ταινία "The Housemaid"
Ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό θρίλερ με πρωταγωνίστριες τις Sydney Sweeney και Amanda Seyfried
Η επιστροφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ: Τρέιλερ για το «Disclosure Day»
Όπως ευρέως αναμενόταν θα είναι μια ταινία για τους επισκέπτες από μακριά
Όταν τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο γλυκά: 11 ταινίες για… αλλιώτικες γιορτές
Σκοτεινές, αστείες, συγκινητικές και απρόβλεπτες, οι ταινίες που σπάνε τα χριστουγεννιάτικα κλισέ
Κυκλοφόρησε το trailer της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν
Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το «The Odyssey», την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
IndieWire: Αυτές είναι οι 20 καλύτερες ταινίες του 2025
Για τη λίστα ψήφισαν 148 κριτικοί κινηματογράφου. Το Νο1 δεν αποτελεί έκπληξη, άλλωστε θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές των Όσκαρ 2026.
Το νέο «Avatar» επέστρεψε: 345 εκατ. δολάρια παγκοσμίως και βλέμμα στραμμένο στα Χριστούγεννα
Οι κινηματογραφικές αίθουσες ελπίζουν ότι το «Fire and Ash» θα συμβάλει σε μια γενικότερη ανάκαμψη
«Bitter Christmas»: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2026
Ιστορική αλλαγή για τα Όσκαρ: Περνούν από την τηλεόραση στο Youtube
Τέλος εποχής για τα βραβεία της Ακαδημίας η οποία υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Youtube για τα δικαιώματα των Όσκαρ.
Love Actually: Πού θα δεις δωρεάν την πιο ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία, κάτω από τ' αστέρια
Υπαίθρια προβολή της ταινίας «Αγάπη Είναι» (Love Actually)