Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2025
Τρεις νέες κινηματογραφικές ταινίες ετοιμάζονται για να κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις κυπριακές αίθουσες.

Πρεμιέρα για την ταινία "Paddington in Peru"
Η μαγεία του Paddington έχει εδώ και καιρό αιχμαλωτίσει τις καρδιές των θεατών παγκοσμίως και μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες κινηματογραφικές εμφανίσεις, ο αγαπημένος αρκούδος επιστρέφει για μια νέα, πολυαναμενόμενη περιπέτεια. H ταινία "Paddington in Peru", που σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Dougal Wilson, μάς μεταφέρει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπου ο χαριτωμένος μας ήρωας ταξιδεύει για να επισκεφθεί τη του θεία Λούσι, η οποία τώρα ζει σε σπίτι για συνταξιούχες αρκούδες. Με την οικογένεια Μπράουν στο πλευρό του, μια συναρπαστική περιπέτεια ξεκινά, όταν ένα μυστήριο τούς βυθίζει σε ένα απροσδόκητο ταξίδι μέσα στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου και μέχρι τις βουνοκορφές του Περού. O Ben Whishaw επιστρέφει δίνοντας τη φωνή του στον Paddington, ενώ ο Antonio Banderas εντάσσεται στο καστ ως ένας γοητευτικός και ατρόμητος καπετάνιος του Αμαζονίου. Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φώτης Πετρίδης και Χρύσα Διαμαντοπούλου.
Πρεμιέρα: 16 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 106'.
Rio Premier: Καθ 17.30 και ΣΚ 11.00, 13.15, 15.30, 17.45 (ελλ) / Καθ 17.30, 19.45 και ΣΚ 10.45, 13.15, 15.20, 19.40 (αγγ)
Rio Limassol: Καθ 19.40 και ΣΚ 15.10, 17.15 (ελλ) / Καθ 22.00 και ΣΚ 15.15, 17.20(αγγ)
K-Cineplex Larnaka, Limassol: Καθ 17.30 και ΣΚ 15.00 (ελλ) / Καθ 17.30, 19.45 και ΣΚ 15.00 (αγγ)
K-Cineplex Nicosia: Καθ 17.30 και ΣΚ 11.45, 15.00 (ελλ) / Καθ 17.30, 19.45 και ΣΚ 11.45, 15.00 (αγγ)
K-Cineplex Kings Avenue: ΣΚ 11.30, 14.00 (ελλ) / Καθ και ΣΚ 16.15 (αγγ)

Πρεμιέρα για την ταινία "A Real Pain"
Δύο αταίριαστα ξαδέρφια, ο David (Jesse Eisenberg) και ο Benji (Kieran Culkin), ξαναβρίσκονται για μια περιήγηση στην Πολωνία προς τιμήν της αγαπημένης τους γιαγιάς. Η περιπέτεια παίρνει μια αναπάντεχη τροπή όταν οι παλιές εντάσεις μεταξύ τους επανέρχονται, με φόντο τον καμβά της οικογενειακής τους ιστορίας. Η ταινία "A Real Pain" είναι ένα γλυκόπικρο road movie (απέσπασε το Βραβείο Σεναρίου στο Φεστιβάλ του Σάντανς), σε σενάριο και σκηνοθεσία Jesse Eisenberg, ο οποίος αναδεικνύεται σε μια από τις πιο ιδιαίτερες σκηνοθετικές φωνές του σύγχρονου αμερικανικού κινηματογράφου. Στο πλευρό του, Eisenberg, ο οποίος πρωταγωνιστεί, ο σαρωτικός Kieran Culkin, που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία του και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη το Όσκαρ στο τσεπάκι του.
Πρεμιέρα: 16 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 90'.
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.45, 22.15
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 22.30
K-Cineplex Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 19.45
K-Cineplex Limassol: Καθ και ΣΚ 19.30

Πρεμιέρα για την ταινία "Den of Thieves 2: Pantera"
Ο Big Nick επιστρέφει στο κυνήγι στην Ευρώπη και πλησιάζει τον Donnie Wilson, ο οποίος είναι μπλεγμένος στον ύπουλο και απρόβλεπτο κόσμο της κλοπής διαμαντιών και της διαβόητης μαφίας Πάνθερ, καθώς σχεδιάζουν μια τεράστια ληστεία στη μεγαλύτερη ανταλλαγή διαμαντιών στον κόσμο. Το sequel του "Den of Thieves" (2018) γράφει και σκηνοθετεί ξανά ο Christian Gudegast, με τους Gerard Butler και O'Shea Jackson Jr. να επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πρεμιέρα: 16 Ιανουαρίου. Διάρκεια: 145'.
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 21.45
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.10
K-Cineplex Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 20.30, 21.45
K-Cineplex Limassol: Καθ και ΣΚ 21.30
K-Cineplex Kings Avenue: Καθ και ΣΚ 20.15
Σχετικά

Πρεμιέρα για την ταινία “A Big Bold Beautiful Journey”
Ένα μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Colin Farrell

Πρεμιέρα για την ταινία “Relay”
Ένα θρίλερ για τη διαφθορά, την εξουσία και τα επικίνδυνα μυστικά της Νέας Υόρκης

Πέθανε ο μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Ο Ρέντφορντ υπήρξε για δεκαετίες ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές του αμερικανικού κινηματογράφου

Maestro: Οι δύο ηθοποιοί που προστίθενται στην 4η σεζόν της σειράς
Οι φανατικοί της σειράς μετρούν αντίστροφα για να δουν τη συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας

Το ντοκιμαντέρ "The (M) Factor: Shredding the Silence on Menopause" επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμη αποκλειστική προβολή
Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εκπαίδευση για την υγεία των γυναικών

Το ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη
Με ελεύθερη είσοδο

GoetheKino: Ζητήματα Οικογένειας, με προβολές βραβευμένων ταινίων
Μια σειρά προβολών και συζητήσεων του Ινστιτούτου Γκαίτε γύρω από τις σχέσεις στην οικογένεια

The Super Mario Galaxy Movie: Ο Μάριο επιστρέφει και μας πάει… στο διάστημα!
Από το Βασίλειο των Μανιταριών στα άστρα – η πιο επική περιπέτεια ξεκινά το 2026.

Οι Κύπριοι σκηνοθέτες Σύλβιας Νικολαΐδου και Νικόλας Ιορδάνου κέρδισαν το Βραβείο Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Δράμας
Η δημιουργική ομάδα από την Πάφο παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον συμβολισμό και τη σημασία του αλατιού στην ιαπωνική κουλτούρα

Θερινό σινεμά με την πολυβραβευμένη ταινία La La Land σε μία υπέροχη αυλή
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόουν χορεύουν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα