Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2025
Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 23 Ιανουαρίου το Sauvage Wine Bar φιλοξενεί τον Θάνο Ντούκο, Οινοπαραγωγό από το οινοποιείο Dougos, που βρίσκεται στους πρόποδες του μαγευτικού Ολύμπου.
Μαζί με τον Ανδρέα Κυπριανού, Wine Director του Vino Hospitality Group, θα μοιραστούν το πάθος τους αλλά και θρυλικές ιστορίες για τον Ελληνικό αμπελώνα σε μία εκδήλωση γευσιγνωσίας και γαστρονομίας.
Πρόκειται για μία μοναδική βραδιά όπου οι ειδικοί του κρασιού θα συστήσουν στους οινολάτρεις δύο premium κρασιά του οινοποιείου, το όψιμο και το μαυροτράγανο.
Η γαστρονομική βραδιά συνδυάζει εννέα εκλεκτά πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την ομάδα του Sauvage, με έξι εξαιρετικά κρασιά από τον Ελληνικό Αμπελώνα.
Το βράδυ της εκδήλωσης προσφέρει τρεις διαφορετικές ώρες έναρξης για το briefing της γευσιγνωσίας. Στις 19:00, 20:00 και 21:00 ώπου οι οικοδεσπότες μας θα μοιραστούν τις πολύτιμες τους γνώσεις .
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 22 664-444.
To ‘’Sauvage’’ άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία τον περασμένο Μάιο υπoσχόμενο να παρέχει μια μοναδική οινική εμπειρία στην πρωτεύουα. Προσφέρει κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact (orange), artisanal από μικρούς παραγωγούς με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), και προωθεί οινοποιεία που δίνουν έμφαση στη βιωσιμότητα ενώ κρασιά με χαμηλό ή μηδενικό βαθμό αλκοόλ συμπληρώνουν μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών στην χώρα.
Οι μοναδικές ετικέτες συνοδεύονται διαχρονικά με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού μοναδικών σύγχρονων πιάτων σε μορφή τάπας τα οποία είναι βασισμένα στη φρεσκάδα, την εποχικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση. Μέσα από τα μοναδικά αυτά τάπας διαφαίνεται ο χαρακτήρας του Sauvage και των ανθρώπων του που καταθέτουν ψυχή και αγάπη σε κάθε πιάτο, σε κάθε ποτήρι κρασί.
Σχετικά
Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου Σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη
Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου, sτο αγαπημένο του χωριό η εξόδιος ακολουθία
Το Starbucks Protein Drink with Coffee φέρνει μια νέα κατηγορία στην ελληνική αγορά
Όταν ο καφές συναντά την πρωτεΐνη
Αυτά είναι τα μαγαζιά της Λεμεσού που σερβίρουν υπέροχο brunch
Σ’ αυτά τα μαγαζιά η μέρα ξεκινά πολύ.. . νόστιμα
Η νέα πλατφόρμα του FoodConnect: Από τα σκουπίδια στο τραπέζι – Έλα να δεις πώς!
Αν είσαι εστιατόριο, ξενοδοχείο, υπεραγορά, αρτοποιείο ή οργανισμός που προσφέρει τρόφιμα και ενδιαφέρεται για την μείωση της σπατάλης τροφίμων, τότε το Food Connect σας αφορά
15 απάχικες, γνωστές-άγνωστες ψαροταβέρνες σε πόλεις και χωριά για την 25η Μαρτίου
Ανακάλυψε τις καλύτερες ψαροταβέρνες για ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες την ημέρα της εθνικής επετείου
Ο Πρωταράς επιστρέφει σε καλοκαιρινό mood κι ένα ακόμα μαγαζί δίνει το σύνθημα
Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει
Ένα (υπέροχο) Rooftop Cocktail Bar στο χωριό ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο hot spot του φετινού καλοκαιριού
Κάνει opening της σεζόν με ένα μεγάλο πάρτι κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό της Σολέας
Το κυπριακό κρασί που τιμήθηκε με Χρυσό Μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό
Χρυσή βράβευση για το «Ήρας Άλμα» του οινοποιείου Pittali
Μαζευόμαστε ξανά για φαγητό στης Χριστίνας και στου Angel
Το «Μάζεμα» επιστρέφει… για δύο ανοιξιάτικες βραδιές σε νέο pop-up χώρο στο χωριό
To Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο κέντρο (για δύο steak nights)
Και ετοιμάζεται για δύο βραδιές με νόστιμα στέικ
To (ίσως) πιο διάσημο brunchάδικο του νησιού, κλείνει (προσωρινά)
Μικρό διάλειμμα για το Edem’s Yard
Μία από τις πιο παλιές ταβέρνες του νησιού, επέστρεψε
Αυθεντικές κυπριακές συνταγές, μαγειρεμένες με αγάπη και φρέσκα τοπικά υλικά