Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2025
Τρίμηνο Θεατρικών Παραστάσεων Δήμου Αγίας Νάπας: Φιλοξενεί από τις 21/01 - 30/03 δέκα αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις επαγγελματικών Θιάσων, οι οποίες αναμένεται ότι θα ενθουσιάσουν και θα συγκινήσουν το κοινό.
Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2025 σε ηλεκτρονική μορφή στα Μέσα Κοινωνικά Δίκτυα του Δήμου Αγίας Νάπας και εντός ολίγων ημερών σε έντυπη μορφή, το πρόγραμμα του Τρίμηνου Θεατρικών Παραστάσεων του Δήμου, το οποίο άρχισε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί τέλη Μαρτίου.
Στόχος του Δήμου όπως αναφέρει στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου είναι να προάγει τη θεατρική δημιουργία του τόπου μας, να στηρίξει τους Κύπριους δημιουργούς αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους δημότες και σε όλους πολίτες της Επαρχίας Αμμοχώστου να απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο αξιόλογες παραστάσεις χωρίς να αναγκάζονται να πηγαίνουν σε άλλες επαρχίες.
Πέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Μoυνής», η οποία δόθηκε από το Θέατρο Δέντρο με εξαιρετική επιτυχία, το πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή 26 Ιανουαρίου με την παιδική παράσταση του Θεάτρου Μασκαρίνι «Ρούχα; Ποια Ρούχα; H παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας η ώρα 11:00π.μ.
To πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τις ακόλουθες παραστάσεις: «Ριχάρδος Β», Θέατρο Δέντρο (05/02), «΄Αγγελοι στην Αμερική», Θέατρο Διόνυσος (19/02), «Για όλα φταίει η Κογκολέζα», Θέατρο Αντίλογος (26/02), «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» ΘeMart Productions (05/03), «Εγώ κι εσύ», Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ), (12/03), «Ο Μονόλογος της Αριάδνης», ΗΑΜΜ Productions (19/03), «Κατερίνα Γώγου - Με λένε Οδύσσεια», Καλλιτεχνείο, (26/03), «Out of the Box» (Παιδική), Αντίλογος (30/03).
΄Ολες οι παραστάσεις εκτός από τις δύο παιδικές «Ρούχα; Ποια Ρούχα; (26/01) και «Out of the Box» (30/03), οι οποίες διεξάγονται ημέρα Κυριακή στις 11:00π.μ., οι υπόλοιπες παραστάσεις θα διεξάγονται ημέρα Τετάρτη η ώρα 08:00μ.μ.
Η είσοδος σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ
>> Κυριακή 26 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 11:00.
>> Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 20:00.
>> Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 20:00.
>> Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 20:00.
>> Τετάρτη 05 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 20:00.
>> Τετάρτη 12 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 20:00.
>> Τετάρτη 19 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 20:00.
>> Τετάρτη 26 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 20:00.
>> Κυριακή 30 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, 11:00.
Σχετικά
Ο Γουίλεμ Νταφόε γράφει το Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2026
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, επέλεξε φέτος τον διακεκριμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο Αμερικανό ηθοποιό Willem Dafoe (Γουίλεμ Νταφόε), για τη συγγραφή του Μηνύματος της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου 2026.
Barcelona Flamenco Ballet: Το φημισμένο χορευτικό συγκρότημα από την Ισπανία φέρνει την «Κάρμεν» στην Κύπρο
Για πρώτη φορά στην Κύπρο η τολμηρή ερμηνεία της «Κάρμεν» από το Μπαλέτο Φλαμένκο της Βαρκελώνης
«Το Βουνί»: Θεατρική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Λουΐζας Παπαλοΐζου
Με επίκεντρο ένα βουνό σε μια ακριτική περιοχή της Κύπρου
Δωδέκατη νύχτα: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στη Λευκωσία και περιοδεία σε Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο
Η διασκευή του Owen Horsley παντρεύει τη θλίψη και τη χαρά σε μια κωμική και αλλόκοτη δημιουργία
«Οι 12 ένορκοι»: Η μακροβιότερη θεατρική παράσταση της Αθήνας έρχεται στην Κύπρο
Ένα θεατρικό έργο που τα τελευταία 11 χρόνια έχει sold out παραστάσεις
Η μαγική ιστορία της Ραπουνζέλ ζωντανεύει επί σκηνής
Μία θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια
Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος σε ηλικία 87 ετών
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας
«Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού, η Διάφανη»: Ένα έργο με την μορφή μητέρας του Διονύσιου Σολωμού από το Θέατρο Λέξη
Ένα έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη
Αναβάλλονται οι παραστάσεις του έργου «Περιμένοντας τον Γκοντό»
Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να ζητήσουν ακύρωση των εισιτηρίων τους και επιστροφή χρημάτων
"Η γυναίκα που αγάπησα": Ένα έργο που αναζητά απαντήσεις μέσα από έναν εσωτερικό διάλογο της ηρωίδας
Θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο της Κύπριας συγγραφέως Μαρίας Ιωάννου
Τα "Χίλια χέρια" της Στέλλας Βοσκαρίδου έκαναν πρεμιέρα στον ΘΟΚ
Η Πειραματική Σκηνή του ΘΟΚ ανεβάζει τα Χίλια χέρια της Στέλλας Βοσκαρίδου, σε σκηνοθεσία Φώτη Νικολάου
«Η Φάλαινα»: Ρεκόρ προπώλησης και επιπλέον παράσταση στη Λευκωσία
Η παράσταση, που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς, έρχεται Κύπρο