Θες εισιτήριο για τα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς;

Ένας θεσμός που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Τα Bραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021, που παρουσιάζει η Estée Lauder, επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021. Πρόκειται για μια τελετή βραβεύσεων που στόχο έχει την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου. Guest star ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός. Επί σκηνής η Ήβη Αδάμου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Λύρας.

Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Για να προμηθετείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε το www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε με το 70007705.

Τιμή εισιτηρίων: €45 Πλατεία, €30 Εξώστης

Στην εκδήλωση θα ισχύουν περιορισμοί υγείας και ασφάλειας.

Οι βραβεύσεις
Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, κατέληξε στις τελικές 40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς, σε 8 κατηγορίες. Στην συνέχεια οι πρώτες ανάμεσα στις ίσες αναδείχθηκαν από την ψήφο του κοινού. Συγκεκριμένα, 33.721 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2021 στις κατηγορίες Fashion & Jewellery Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Remedica Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία. Το βραβείο στην κατηγορία Dove Αθλήτρια θα είναι φέτος τιμητικό, καθώς λόγω της πανδημίας δεν διεξήχθησαν αθλητικοί αγώνες.

Συντονιστείτε με την madamefigaro.cy και τα social media της Madame Figaro Cyprus, για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν στην τελετή και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: Η ESTÉE LAUDER
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ: REMEDICA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE, AUDI, STEAMPOD BY L’ORÉAL PROFESSIONNEL, KAWACOM’S IPANEMA ESPRESSO
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: MAP HOTEL
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: FLOWERS & DESIGNS BY ROYS HERODOTOU, LANDAS COLOUR, SOLOMOU GARDEN CENTRE.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31