Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2021
Το food truck που έκανε την Λεμεσό να δίνει ραντεβού στον Ύψωνα για να φάει μπέργκερ δημιούργησε μετά από έναν περίπου χρόνο δεύτερο χώρο προκειμένου να προσφέρει τα δηοφιλή πλέον burger του και όχι μόνο του στο κέντρο της πόλης. Οι φανατικοί του πανηγυρίζουν ήδη. Κι εμείς μαζί!
Η ιστορία τοθυ λίγο-πολύ γνωστή. Ο Στάθης και ο Αλέξανδρος, Dύο καλοί φίλοι, αποφάσισαν να ανοίξουν τη δική τους καντίνα, εμπνευσμένη από τα λαχταριστά αμερικάνικα burger! Kαι τα κατάφεραν! Με το που στάθμευσαν μάλιστα το food truck τους στον πολυσύχναστο δρόμο του Ύψωνα, συστήνοντας τα burgers τους στον κόσμο, δεν χρειάστηκε πολύς καιρός μέχρι να αποκτήσουν φανατικό κοινό.
Τα burgers του πληθωρικά, προσεγμένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, φρεσκοψημένα, πραγματικά ζουμερά, με φρέσκα υλικά, πλούσιους συνδυασμούς υλικών, και ολόφρεσκο μπριός -όπως βλέπεις είχε πολλούς λόγους για να διαδοθεί η φήμη τους από στόμα σε στόμα!
Έτσι, σύντομα αποδείχθηκε ότι, παρόλο που έφταναν κοντά σου και με delivery, θα έπρεπε να περάσει από το στάδιο της δημιουργίας ενός δικού του χώρου, ενός χώρου που θα μπορούσε να φιλοξενήσει όσους έχουν ήδη λατρέψει το μενού του και να επιτρέψει σε ακόμα περισσότερο κόσμο να το γνωρίσει ευκολότερα. Ταυτόχρονα ωστόσο θα συνεχίσουν να βρίσκονται και στο βανάκι που τους καθιέρωσε, στο ίδιο σημείο!
Το «Sir Meat» burger joint, του Στάθη Φράγκου και του Αλέξανδρου Μαυρικίου, που αγαπήθηκε σε χρόνο ντε τε από νεαρόσκοσμο και όχι μόνο, που κάνει καθημερινά στάση εκεί, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την προσεχή Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην πολυσύχναστη Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό... σε ένα χώρο που θα σε κερδίσει μεμιάς!
Το νέο στέκι, διαθέτει λιτή μεν, εντυπωσιακή δε εικόνα, μοντέρνα αισθητική, και φιλοδοξεί να γίνει το νέο σου στέκι! Όσον αφορά στο μενού του, πρωταγωνιστής θα είναι το burger του, αποτελώντας σταθερά τον κύριο λόγο για να το επισκεφθεί κανείς, με νέες, πολύ δελεαστικές προσθήκες!
Μέχρι όμως να ανοίξουν τις πόρτες τους, ας πάρουμε μια μικρή "γεύση" από το χώρο τους!


Σχετικά
Το Φθινόπωρο έχει το δικό του σπίτι και είναι στα Starbucks
Pumpkin Spice, νέες γεύσεις, matcha creations και autumn essentials φέρνουν ξανά την πιο αγαπημένη εποχή της χρονιάς στα Starbucks
Ποιοτικό φαγητό για κάθε φοιτητική ημέρα, με 20% έκπτωση σε ΑΚΑΚΙΚΟ και Το Ελληνικό
Σε προνομιακές τοποθεσίες, κοντά σε πανεπιστήμια της Λευκωσίας, τα δύο εστιατόρια προσφέρουν δύο διαφορετικές γαστρονομικές εμπειρίες και πολλές επιλογές για ένα γρήγορο lunch break
«Ο Θεόδωρος»: Το θρυλικό σουβλιτζίδικο που έμεινε στη γεύση και στη μνήμη της Λευκωσίας
Από την οδό Ερμού του 1957 μέχρι τη Θεμιστοκλή Δέρβη και το οριστικό κλείσιμο, μια οικογενειακή ιστορία 57 χρόνων που έγινε κομμάτι της πόλης.
Harvest Table Experience: Μια ξεχωριστή φθινοπωρινή γαστρονομική εμπειρία γύρω από ένα κοινό τραπέζι
Με καλό φαγητό, κρασιά από το Ézousa Winery και μουσική από το Astoria Duo Violins
Bugatsas: Το νέο all-day food concept που θέλει να κάνει τη μπουγάτσα το επόμενο μεγάλο street-food trend
Το μαγαζί που ήρθε για να δώσει ένα νέο attitude σε ένα γνώριμο comfort food, τη λατρεμένη μπουγάτσα
Το μαειρκό που στρώνει το καθημερινό κυπριακό τραπέζι στα καλύτερά του
Ο Φίλιππος και η Μόνικα μαγειρεύουν όπως στο σπίτι μας
Το Brod έκλεισε έναν κύκλο – Μάθαμε τι ετοιμάζει (γνωστός σεφ) στη λεωφ. Μακαρίου
Τι έρχεται στη θέση του; Ένα νέο all-day με bakery, brunch και μεσογειακό lunch
Η Πυξίδα της Λεμεσού δείχνει τον δρόμο για το καλό ψάρι
Η απόλυτη πρόταση για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά με θέα θάλασσα!
RESERVA 52 LOUNGE: Μια all-day γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Iδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας -από τον πρωινό καφέ και το lunch, μέχρι το δείπνο, τα after-work drinks και τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις
O σεφ Σταυρής ετοιμάζει ένα "δυνατό" steak night
Η βραδιά για τους λάτρεις του καλού κρέατος επιστρέφει στο Stavris Kitchen
Τις Κυριακές πάμε για steak, pasta και κρασί στο βουνό
Στο ALMA στην Κυπερούντα, οι Κυριακές αποκτούν νέο γαστρονομικό ενδιαφέρον