Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2021
Το food truck που έκανε την Λεμεσό να δίνει ραντεβού στον Ύψωνα για να φάει μπέργκερ δημιούργησε μετά από έναν περίπου χρόνο δεύτερο χώρο προκειμένου να προσφέρει τα δηοφιλή πλέον burger του και όχι μόνο του στο κέντρο της πόλης. Οι φανατικοί του πανηγυρίζουν ήδη. Κι εμείς μαζί!
Η ιστορία τοθυ λίγο-πολύ γνωστή. Ο Στάθης και ο Αλέξανδρος, Dύο καλοί φίλοι, αποφάσισαν να ανοίξουν τη δική τους καντίνα, εμπνευσμένη από τα λαχταριστά αμερικάνικα burger! Kαι τα κατάφεραν! Με το που στάθμευσαν μάλιστα το food truck τους στον πολυσύχναστο δρόμο του Ύψωνα, συστήνοντας τα burgers τους στον κόσμο, δεν χρειάστηκε πολύς καιρός μέχρι να αποκτήσουν φανατικό κοινό.
Τα burgers του πληθωρικά, προσεγμένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, φρεσκοψημένα, πραγματικά ζουμερά, με φρέσκα υλικά, πλούσιους συνδυασμούς υλικών, και ολόφρεσκο μπριός -όπως βλέπεις είχε πολλούς λόγους για να διαδοθεί η φήμη τους από στόμα σε στόμα!
Έτσι, σύντομα αποδείχθηκε ότι, παρόλο που έφταναν κοντά σου και με delivery, θα έπρεπε να περάσει από το στάδιο της δημιουργίας ενός δικού του χώρου, ενός χώρου που θα μπορούσε να φιλοξενήσει όσους έχουν ήδη λατρέψει το μενού του και να επιτρέψει σε ακόμα περισσότερο κόσμο να το γνωρίσει ευκολότερα. Ταυτόχρονα ωστόσο θα συνεχίσουν να βρίσκονται και στο βανάκι που τους καθιέρωσε, στο ίδιο σημείο!
Το «Sir Meat» burger joint, του Στάθη Φράγκου και του Αλέξανδρου Μαυρικίου, που αγαπήθηκε σε χρόνο ντε τε από νεαρόσκοσμο και όχι μόνο, που κάνει καθημερινά στάση εκεί, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την προσεχή Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην πολυσύχναστη Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό... σε ένα χώρο που θα σε κερδίσει μεμιάς!
Το νέο στέκι, διαθέτει λιτή μεν, εντυπωσιακή δε εικόνα, μοντέρνα αισθητική, και φιλοδοξεί να γίνει το νέο σου στέκι! Όσον αφορά στο μενού του, πρωταγωνιστής θα είναι το burger του, αποτελώντας σταθερά τον κύριο λόγο για να το επισκεφθεί κανείς, με νέες, πολύ δελεαστικές προσθήκες!
Μέχρι όμως να ανοίξουν τις πόρτες τους, ας πάρουμε μια μικρή "γεύση" από το χώρο τους!
Σχετικά
Οικογενειακές Κυριακές στη Μαρίνα Λεμεσού με φαγητό, θέα και χαμόγελα στο Jamie Oliver Kitchen
H πιο χαρούμενη και γευστική πρόταση του καλοκαιριού!

Η καρδιά της Λευκωσίας «χτυπά» στην Πλατεία Ελευθερίας, με άρωμα καφέ
Το ταξίδι του καφέ με την υπογραφή των Caffè Nero

Ταβέρνα Καμασιάς: 55 χρόνια παράδοση στον αυθεντικό κυπριακό μεζέ
Εκεί όπου ο μεζές είναι... «το κάτι παραπάνω»

Ο σεφ που γύρισε στο χωριό του και έφτιαξε ένα εστιατόριο-πρότυπο στην ορεινή Κύπρο
Η επιστροφή τού για σειρά ετών Προέδρου του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου, Γιαννάκη Αγαπίου, στις ρίζες του
Hippocampus Rooftop Experience: Το καλοκαίρι ανεβαίνει επίπεδο στον Πρωταρά
Ατμόσφαιρα, θέα, δημιουργική κουζίνα και cocktails που σε ταξιδεύουν με το νέο rooftop menu να υπόσχεται απολαυστικές εμπειρίες από νωρίς το σούρουπο μέχρι αργά το βράδυ

Το Nubila γιορτάζει 2 χρόνια με ένα Afro Beats party που θα σου μείνει αξέχαστο
Nubila Sessions: AfterTaste Edition

8 ιδανικές επιλογές για τους φίλους της ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας σε Αγ. Νάπα και Πρωταρά
Γεύσεις με ιταλικό ταπεραμέντο και μεσογειακή αύρα που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι

Τα ασιατικά εστιατόρια που κλέβουν την παράσταση σε Πρωταρά και Αγία Νάπα
Μια απολαυστική περιπλάνηση σε εστιατόρια που σε ταξιδεύουν γευστικά στην Άπω Ανατολή

Ανακάλυψε τις top 7 επιλογές για φαγητό στην ευρύτερη περιοχή Δευτεράς
Εντοπίσαμε τα καλύτερα γαστρονομικά στέκια στα περίχωρα Δευτεράς και σου τα προτείνουμε

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία: COR x Vlassides x Tsiakkas
Τα εμβληματικά κρασιά δύο κορυφαίων κυπριακών οινοποιείων "συναντούν" τις δημιουργίες ενός βραβευμένου σεφ

Wine Me Not 3.1: Ένα μίνι φεστιβάλ κρασιού στο οινοποιείο Τσιάκκας
Ένα απόγευμα γεμάτο μουσική, γεύση, παράδοση και σύνδεση

Η φετινή πανσέληνος του Αυγούστου θα μας βρει σε μία βεράντα με καλό κρασί!
Ο Κασκαντέρ ανηφορίζει (ξανά) στο Βουνί Παναγιάς για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο