Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πρώτες εικόνες από το νέο χώρο αγαπημένου μπεργκεράδικου της πόλης!

Επιτέλους, τα μπέργκερ του Στάθη και του Αλέξανδρουκατεβαίνουν στο κέντρο της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2021

Το food truck που έκανε την Λεμεσό να δίνει ραντεβού στον Ύψωνα για να φάει μπέργκερ δημιούργησε μετά από έναν περίπου χρόνο δεύτερο χώρο προκειμένου να προσφέρει τα δηοφιλή πλέον burger του και όχι μόνο του στο κέντρο της πόλης. Οι φανατικοί του πανηγυρίζουν ήδη. Κι εμείς μαζί! 

Η ιστορία τοθυ λίγο-πολύ γνωστή. Ο Στάθης και ο Αλέξανδρος, Dύο καλοί φίλοι, αποφάσισαν να ανοίξουν τη δική τους καντίνα, εμπνευσμένη από τα λαχταριστά αμερικάνικα burger! Kαι τα κατάφεραν! Με το που στάθμευσαν μάλιστα το food truck τους στον πολυσύχναστο δρόμο του Ύψωνα, συστήνοντας τα burgers τους στον κόσμο, δεν χρειάστηκε πολύς καιρός μέχρι να αποκτήσουν φανατικό κοινό.

Τα burgers του πληθωρικά, προσεγμένα σε κάθε τους λεπτομέρεια, φρεσκοψημένα, πραγματικά ζουμερά, με φρέσκα υλικά, πλούσιους συνδυασμούς υλικών, και ολόφρεσκο μπριός -όπως βλέπεις είχε πολλούς λόγους για να διαδοθεί η φήμη τους από στόμα σε στόμα!

Έτσι, σύντομα αποδείχθηκε ότι, παρόλο που έφταναν κοντά σου και με delivery, θα έπρεπε να περάσει από το στάδιο της δημιουργίας ενός δικού του χώρου, ενός χώρου που θα μπορούσε να φιλοξενήσει όσους έχουν ήδη λατρέψει το μενού του και να επιτρέψει σε ακόμα περισσότερο κόσμο να το γνωρίσει ευκολότερα. Ταυτόχρονα ωστόσο θα συνεχίσουν να βρίσκονται και στο βανάκι που τους καθιέρωσε, στο ίδιο σημείο! 

Το «Sir Meat» burger joint, του Στάθη Φράγκου και του Αλέξανδρου Μαυρικίου, που αγαπήθηκε σε χρόνο ντε τε από νεαρόσκοσμο και όχι μόνο, που κάνει καθημερινά στάση εκεί, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την προσεχή Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην πολυσύχναστη Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό... σε ένα χώρο που θα σε κερδίσει μεμιάς! 

Το νέο στέκι, διαθέτει λιτή μεν, εντυπωσιακή δε εικόνα, μοντέρνα αισθητική, και φιλοδοξεί να γίνει το νέο σου στέκι! Όσον αφορά στο μενού του, πρωταγωνιστής θα είναι το burger του, αποτελώντας σταθερά τον κύριο λόγο για να το επισκεφθεί κανείς, με νέες, πολύ δελεαστικές προσθήκες! 

Μέχρι όμως να ανοίξουν τις πόρτες τους, ας πάρουμε μια μικρή "γεύση" από το χώρο τους! 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close