18 October 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Προβολή της ταινίας "L' Arnacoeur" από την Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού

Απολαυστική γαλλική ταινία τουPascal Chaumeil

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021

Ο Alex (Romain Duris) και η αδερφή του βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Αναλαμβάνουν περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, από το Μονακό μέχρι το Παρίσι. Καμία χώρα δεν είναι αρκετά μακριά και καμία πρόκληση ανυπέρβλητη. Με την επιτυχία τους να αγγίζει το 100%, είναι σίγουρα κορυφές στον χώρο τους. Όσο όμως ανήθικο και ποταπό κι αν φαίνεται το επάγγελμά τους, διέπεται από κάποιους κανόνες που το καθιστούν εξαιρετικά έντιμο:

Κανόνας 1ος: Δεν χωρίζουμε ποτέ ευτυχισμένα ζευγάρια.
Κανόνας 2ος: Δεν ερωτευόμαστε ποτέ.

Όταν ένας πλούσιος άνδρας θα τους προσλάβει για να χωρίσουν την κόρη του από τον φίλο της, οι κανόνες αυτοί θα δοκιμαστούν. Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας, οι δύο επαγγελματίες καταλήγουν ότι πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι. Λόγω οικονομικών προβλημάτων όμως, τα δύο αδέρφια αναγκάζονται να αναλάβουν τη δουλειά (παραβαίνοντας τον κανόνα #1). Έχοντας περάσει μόλις λίγες μέρες με την Juliette (Vanessa Paradis), ακόμα και ο Alex, ο πιο επαγγελματίας των επαγγελματιών καταλήγει να υποκύψει στη γοητεία της (παραβαίνοντας τον κανόνα #2). Η φήμη της εταιρείας τους κινδυνεύει και για πρώτη φορά, αυτός που ξέρει πώς να ραγίζει τις καρδιές των άλλων θα δοκιμάσει πόσο πολύ πονάει.

Απολαυστική γαλλική ταινία του Pascal Chaumeil που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία εξασφαλίζοντας 3.5 εκατομμύρια εισιτήρια μόνο στη Γαλλία. Ήταν υποψήφια για πέντε βραβεία Cesar και κέρδισε τον Χρυσό Κύκνο Καλύτερης Ταινίας στο Cabourg Film Festival. Με φόντο το πριγκιπάτο του Μονακό, ο σκηνοθέτης μας χαρίζει μια διασκεδαστική, δοσμένη με φινέτσα και χιούμορ ρομαντική κομεντί.

 

 

20.15

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close