Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2025
Ο Πάτρικ Στιούαρτ και ο Ίαν ΜακΚέλεν θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως X-Men στο Avengers: Doomsday. Η Marvel αποκάλυψε το εντυπωσιακό καστ της πρώτης ταινίας Avengers μετά από έξι χρόνια, σε ένα live stream που κράτησε πάνω από πέντε ώρες.
Εκτός από τους δύο εξαιρετικούς Βρετανούς ηθοποιούς, στο καστ είναι οι Λετίσια Ράιτ και Γουίνστον Ντιουκ από το «Black Panther», ο ο Κρις Χέμσγουορθ και ο Τομ Χίντλστον, ο Πολ Ραντ ως Ant-Man, Σίμου Λιού, Άντονι Μακί και Σεμπάστιαν Σταν
Θα συμμετάσχουν επίσης οι πρωταγωνιστές του νέου Fantastic Four, Πέδρο Πασκάλ και Βανέσα Κίρμπι και ο Τζόζεφ Κουίν του Stranger Things, , καθώς και οι πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας Thunderbolts, Φλόρενς Πιου και Ντέιβιντ Χάρμπορ.
Ο Πάτρικ Στιούαρτ έπαιξε για τελευταία φορά τον καθηγητή Charles Xavier στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και στο «Logan», ενώ ο ΜακΚέλεν έπαιξε για τελευταία φορά τον Magneto στο «X-Men: Days of Future Past». Μαζί τους θα είναι και άλλοι ηθοποιοί των X-Men, οι Κέλσι Γκράμερ, Ρεμπέκα Ρομέιν, Τζέιμς Μάρσντεν, Άλαν Κάμινγκ, αλλά και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο οποίος έπαιξε τον Gambit στον Deadpool & Wolverine.
Και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο πρωταγωνιστής του Iron Man, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, στον ρόλο του Doctor Doom.
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Άντονι και Τζο Ρούσο, οι οποίοι έχουν σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Η τελευταία τους ταινία για το στούντιο ήταν το Avengers: Endgame (2019), με πάνω από 2,79 δισ. δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως.
Πάντως, η πιο πρόσφατη ταινία τους, «The Electric State», που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις αρχές του μήνα, απέσπασε αρνητικές κριτικές.
Πηγή: huffingtonpost.gr
Σχετικά
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.
«O Διάβολος Φοράει Prada 2»: Kυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ - Πότε κάνει πρεμιέρα
Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2», προσφέροντας μια πιο λεπτομερή εικόνα στο επερχόμενο σίκουελ