Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2025
Η ομορφιά μπορεί να είναι υποκειμενική, αλλά υπάρχουν μέρη στον κόσμο που κόβουν την ανάσα σε όποιον τα αντικρίσει.
Το Time Out συγκέντρωσε τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία, από αχανείς λίμνες μέχρι εξωτικά νησιά, και κατέληξε σε έναν ξεκάθαρο νικητή για το 2025: το Εθνικό Πάρκο Κομόντο στην Ανατολική Νούσα Τενγκάρα, στην Ινδονησία.
Με ροζ παραλίες, επιβλητικούς βραχώδεις λόφους και τους εμβληματικούς δράκους του Κομόντο, αυτός ο επίγειος παράδεισος μοιάζει βγαλμένος από κινηματογραφική ταινία.

Από το σημείο θέασης του νησιού Padar θα αντικρίσετε ένα τοπίο που μοιάζει σχεδόν εξωπραγματικό.
Η Cheryl Sekkappan, συντάκτρια ειδήσεων και ταξιδιών του Time Out Southeast Asia, το περιγράφει ως «ένα από τα πιο μοναδικά αξιοθέατα στον κόσμο» -τρεις εντυπωσιακοί κόλποι, ο ένας με λευκή, ο άλλος με μαύρη και ο τρίτος με ροζ άμμο, συγκεντρωμένοι σε ένα ενιαίο καρέ. Πλαισιωμένο από απόκρημνους βραχώδεις λόφους, το τοπίο μοιάζει βγαλμένο κατευθείαν από το Jurassic Park.

Είναι «ένα από τα πολλά θεαματικά αξιοθέατα σε αυτό το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο διαθέτει υπέροχες ροζ παραλίες για να βυθίσετε τα δάχτυλά σας, αμμοθίνες που περιβάλλονται από πεντακάθαρα νερά και τους ίδιους τους εμβληματικούς δράκους του Κομόντο», γράφει.
Το κολύμπι με αναπνευστήρα και η κατάδυση εδώ είναι εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε, καθώς οι ύφαλοι σφύζουν από ζωή, με πολύχρωμα κοράλλια και εντυπωσιακά τροπικά ψάρια. Η Cheryl προτείνει επίσης μια εκδρομή με σκάφος, ώστε να ανακαλύψετε πλήρως την ομορφιά των νησιών και του θαλάσσιου πάρκου.
Σχετικά
Η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για να περάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με το Time Out
Η γιορτινή Λεμεσός, σε ρυθμούς NYX
Το NYX Hotel Limassol φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου επιλογές που συνδυάζουν φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια σε 17 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (μόνο για σήμερα)
Χειμερινές αποδράσεις από Πάφο με τιμές από €14.99
Ηγετική διάκριση για τη Louis Hotels!
Business Leader 2024 ο CEO της Louis Hotels, κος. Ιάσων Περδίος, στην κατηγορία «Τουρισμός – Αναψυχή - Εστίαση»
Οι 25 καλύτερες ταινίες για να δείτε στο Netflix πριν φύγει το 2025
Συγκεντρώσαμε τις 25 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στην πλατφόρμα του Netflix.
Η περιοχή που κλέβει τις εντυπώσεις φέτος με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμό της
Συναρπαστικός ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση
Σήμερα, Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του θρυλικού ξενοδοχείου Βερεγγάρια στον Πρόδρομο
Η οροφή του Berengaria παίρνει ξανά την τελική της μορφή, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για τον χώρο
Οι πιο ακριβές και οι πιο φθηνές χώρες για τουρίστες – Τι δείχνει πρόσφατη μελέτη
Πόσα χρήματα ξοδεύει κατά μέσο όρο ένας επισκέπτης σε μια χώρα
Αυτή είναι η νέα Λαϊκή Αγορά της Δερύνειας - Πότε θα λειτουργήσει
Νέα εποχή για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας της περιοχής