Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2021
Αυτοί που αναρωτιούνται γιατί έγινε μόδα το brunch, και όλα τα στέκια το προσθέτουν στο μενού τους, μάλλον είναι γιατί δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα στα καλύτερά του, στους δύο νέους χώρους που λειτούργησαν στην Πάφο!
The Commissary
Μπορεί το brunch να μην υπήρχε στο χωριό μας, αλλά υπάρχει τώρα και αυτό μας κάνει τρισευτυχισμένους. Γι’ αυτό και εμείς δεν σταματάμε να το αναζητάμε και φυσικά να το απολαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία. Ψάχνοντας λοιπόν, πέσαμε πάνω σε μία νέα επιλογή! Ένα νέο spot που έκανε την εμφάνισή του στην Πάφο, σε ένα χώρο όπου θα βρεις όλους τους γευστικούς συνδυασμούς για να οργανώσεις το τέλειο brunch για εσένα και την παρέα σου. Ο λόγος για το The Commissary, που διαθέτει ένα καλαίσθητο, φωτεινό εσωτερικό χώρο, με μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά και τραπεζάκια στην αυλή, ξέρει από καλό καφέ, φρέσκα αλλά και από καλιφορνέζικες γεύσεις! Το νέο σποτ της Πάφου σού ετοιμάζει ένα μενού γεμάτο με καλιφορνέζικες γεύσεις, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τα εποχικά υλικά, την υγιεινή διατροφή και τον πολύ καλό καφέ (που αγαπά ιδιαίτερα!). Φρέσκους χυμούς, super food smoothies και δροσιστική λεμονάδα, τα οποία θα συνοδεύσεις με κρουασάν, ποικιλία αρτοσκευασμάτων και brunch τα σαββατοκύριακα.
(26220044) Λεωφ. Γεωρ. Γρίβα Διγενή 38, Πάφος. Σ-Κ 10.00-16.00.
Vitro Osteria
Το Vitro Osteria στο κέντρο της Πάφου είναι η νέα άφιξη της πόλης για καφέ, αυθεντική ιταλική κουζίνα και νόστιμο brunch. Πρόκειται για ένα all day-restaurant με ιδιαίτερη αισθητική, φιλόξενο περιβάλλον και νόστιμα πιάτα που άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες! Στο Vitro, από τις 09.00-13.00 έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις brunch με επιλογές όπως αβγά σε διάφορες εκδοχές (Ala Fiorentine, Benedict, Fluffy scrambled eggs italian style), κρουασάν με μοτσαρέλα ή γκοργκονζόλα, pancakes, τη διάσημη italian frittata κ.ά. Συνόδευσε με ένα καλοφτιαγμένο καφέ, ζεστό ή κρύο ή έναν φρέσκο χυμό για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου! Από τις 13.00-22.30 εκεί θα πας για καλό φαγητό, επιλεμένο από τον σεφ Giorgio Manganiello, επιλέγοντας ανάμεσα σε πιάτα από την ιταλική κουζίνα, από Starters, pasta, κρεατικά, ψάρια, pizza (που σερβίρεται κάθ' όλητη διάρκεια της μέρας), platters και φυσικά γλυκά! Στο μενού του επίσης ξεχωριστή θέση έχουν τόσο τα κοκτέιλ όσο και τα άλλα οινοπνευματώδη ποτά (τεκίλα, ρούμι, τζιν, ουίσκι κ.λπ.), τα οποία μπορείς να απολαύσεις με το φαγητό σου! Αν ψάχνεις λοιπόν ένα καλό all day cafe restaurant, το Vitro στην 25ης Μαρτίου στην Πάφο έχει πολλά να σου υποσχεθεί και σίγουρα αξίζει να την ανακαλύψεις.
(99 365 769) 25ης Μαρτίου 38 Πάφος. Δ-Κ 08.00-01.00.
Σχετικά

Το νέο γλυκό spot της Αγίας Νάπας με τα παγωτά υπερπαραγωγή που πρέπει να επισκεφτείς
Η νέα άφιξη που "λιώνει" για σένα

Στον «Σεφταλή» θα πας για γρήγορο σουβλάκι, γύρο και (φυσικά) σεφταλιές!
Το στέκι που θα φας street foodμετά τις βουτιές σου

Η τιμή του μεζέ σε 8+1 υπέροχα ταβερνάκια με αυλή, στη Λάρνακα
Σε ποιες αυλές θα σου στρώσουν τραπέζι, θα σε σερβίρουν καλοφτιαγμένα μεζεδάκια και πόσα θα τα πληρώσεις

12 γευστικές στάσεις για καλό φαγητό στις δροσερές Πλάτρες
Το καταπράσινο χωριό του Τροόδους αποτελεί ένα σημαντικό γαστρονομικό προορισμό με πολλές επιλογές για νόστιμα πιάτα, σούβλα, μεζέ και πέστροφα

Το εστιατόριο που τα καλοκαίρια αναφωνεί Viva Mexico
Μία μεξικανική φιέστα στην καρδιά του απόλυτου καλοκαιρινού προορισμού, του Πρωταρά

Φάγαμε τρομερό gelato σε δημοφιλή μπιραρία του Πρωταρά
Η νέα προσθήκη στο μενού της gastropub του Πρωταρά, κάνει θόρυβο

Δύο μοναδικά εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα της Αγίας Νάπας, που αξίζει να ανακαλύψεις το φετινό καλοκαίρι
Από τη χαλαρή πολυτέλεια του Vala Beach Club μέχρι την υψηλή κουζίνα και τα δημιουργικά cocktails του Glasshouse Lounge Restaurant, εδώ θα ζήσεις εμπειρίες που συνδυάζουν θάλασσα, γεύση και στυλ

Ο Αντρέας φτιάχνει την Kreppa που έχει ξετρελάνει τους Λεμεσιανούς και όχι μόνο
Το ολοκαίνουριο, μοντέρνο truck της πόλης, φτιάχνει την καλύτερη -ίσως- κρέπα που έχει φάει μέχρι σήμερα

Taste Atlas: Μια ελληνική πόλη στις 100 καλύτερες για φαγητό στον κόσμο
Ωστόσο, δεν είναι ψηλά στη λίστα καθώς δεν μπήκε ούτε στις 50 καλύτερες πόλεις - Διαθέτει «μοναδικά παραδοσιακά εστιατόρια»

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο - Στη λίστα και η κυπριακή
«Πού να πάμε για καλοκαιρινές διακοπές; Κάπου με το καλύτερο φαγητό, φυσικά!» γράφει το Taste Atlas

Ένα από τα αρχαιότερα στέκια της Λευκωσίας για οφτό, επιστρέφει
Επαναλειτουργεί σήμερα, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα

Τις Παρασκευές του Ιούλη πάμε για Smash burger με θέα στη νέα ταβέρνα του Καλοπαναγιώτη
Smash Fridays στη Μωροκανέλλα στον Καλοπαναγιώτη – Smash burgers με θέα την κοιλάδα της Μαραθάσας