Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2025
Στις 10 Απριλίου, δύο διακεκριμένοι επαγγελματίες, φορτωμένοι με εμπειρίες και data, ανέβηκαν στο βήμα και με τις διατριβές τους έφεραν στους 50+ συμμετέχοντες πληροφορίες, διαπιστώσεις, θεωρήσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις που πυροδότησαν τη διάθεση για μια νέα οπτική γωνία στην ανάλυση της επικοινωνιακής πραγματικότητας.

Ο Ολύμπιος Τουμάζου, Executive Chairman RAI Consultants Ltd, με θέμα ‘’Τι κάνει Νιάου Νιάου στα κεραμίδια’’, σκιαγράφησε με χιουμοριστική διάθεση τον νέο κύπριο καταναλωτή, χρησιμοποιώντας δημογραφικά, στατιστικά και ερευνητικά στοιχεία που διαθέτει από την μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της έρευνας.

Ο Νίκος Σύμπουρας, CEO Tempo OMD Hellas, με θέμα ‘’Do Media Strategies of tomorrow, still need to create myths?’’, έβαλε στο επίκεντρο τον ρόλο των media στη διαμόρφωση των Brands μέσα σε ένα περιβάλλον που μετεξελίσσεται με φρενήρεις ρυθμούς, ανατροπές και ιδιομορφίες.

Οι τοποθετήσεις τους προκάλεσαν πολύ ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές συζητήσεις ανάμεσα στους συμμετέχοντες που, καθώς ανέφεραν, έφυγαν κουβαλώντας νέα, πολύ χρήσιμη ύλη για το αντικείμενό τους.
Σχετικά
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος