Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2025
Καλοκαίρι στην Κύπρο σημαίνει και εξόρμηση μέχρι τον Πωμό και φυσικά στάση για φημισμένο σάντουιτς στην καντίνα της κυρίας Κούλλας. Αν δεν έχεις πάει καιρός να το προγραμματίσεις φέτος!

H κυρία Κούλλα διατηρεί εκεί εδώ και χρόνια εκεί στον Πωμό αυτή την οικογενειακή επιχείρηση και σταδιακά έχει γίνει μία από της ατραξιόν της περιοχής. Εκεί, θα απολαύσεις πλούσια και χορταστικά σάντουιτς αλλά και μπέργκερ, δροσερό μαχαλεπί, νόστιμα γλυκά και θα τσιμπήσεις από το μπουφέ ελιές μαύρες, τσακιστές και ξυδάτα. Το highlight της καντίνας πέραν από τη γεύση είναι και η πανοραμική θέα με την άγρια ομορφιά του τοπίου του Πωμού με την θάλασσα να σκάει στα βράχια.

Γιατί, λοιπόν, μιλάνε όλοι για τα σάντουιτς της Κούλλας στον Πωμό; Διότι η κυρία Κούλλα και η καντίνα της σου προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα λαχταριστό σάντουιτς. Σε ταξιδεύουν ξανά πίσω στην αυθεντική Κύπρο, σε ένα απάχικο μαγαζί χωρίς φτιασίδια και ακριβά έπιπλα με θέα που γεμίζει την καρδιά και τη ψηχή όποιου βρεθεί εκεί κάθε καλοκαίρι.
Φέτος, η κυρία Κούλλα ανακοίνωσε ότι επιστρέφει ξανά για να μας φτιάχνει τα πεντανόστιμα σάντουιτς της από την Τρίτη 15 Απριλίου και για ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν!
Σχετικά
Οι 20 πιο πολυσυζητημένες νέες αφίξεις εστιατορίων το 2025
Ταβέρνες, fine dining εστιατόρια, κουζίνες μακρινές και ελληνικές, αυτά είναι όλα τα φρέσκα σημεία ενδιαφέροντος που είχαν κάτι να πουν αυτή τη χρονιά.
Η Χρύσω Λέφου μάς δίνει τη συνταγή για Βασιλόπιτα με πορτοκάλι
Η τηλεμαγείρισσα και παρουσιάστρια της εκπομπής Χρυσωμαγειρέματα σου δίνει τη συνταγή της ημέρας
Στην Αγία Νάπα θα στηθεί Παραδοσιακό Γλέντι
Μια αυθεντική γιορτή γεμάτη μουσική, παράδοση και κυπριακή φιλοξενία από τον Λαογραφικό Όμιλο Αγίας Νάπας «Τουμπεζιά».
14 εστιατόρια στο βουνό με πλούσιο μπουφέ την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια
Πού θα βρεις νόστιμη σούβλα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς αλλά και την αργία των Θεοφανείων
11+2 υπέροχες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία της Κύπρου
Oι καλύτεροι φούρνοι και ζαχαροπλαστεία για βασιλόπιτα-εγγύηση
Οι 12 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του Δεκέμβρη στην Κύπρο
Βγαίνουμε στα ολοκαίνουρια στέκια του νησιού, απολαμβάνουμε φαγητό και ποτό αλλά και διασκέδαση
Νέα άφιξη στη Λεμεσό: Το KaramΕΛΑ Street Food άνοιξε και ήδη συζητιέται
Οι προτάσεις για franchise στον επιχειρηματία Πόλυ Πολυχρονίου!
Φούρνοι Ζορπάς: Μοιράζoυν χαμόγελα και ελπίδα σε στέγες ηλικιωμένων
Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υπάρχει» και της συνεργασίας με το ΠΣΣΕ θα προσφέρουν βασιλόπιτες
Το νέο luxury café που μόλις άνοιξε είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις του specialty coffee
Χρυσές λεπτομέρειες, royal blue αισθητική και premium καφές σε έναν χώρο που ετοιμάζεται να γίνει το νέο Instagram hotspot της πόλης
30 γευστικές προτάσεις για γιορτινές εξόδους την περίοδο της Πρωτοχρονιάς στη Λευκωσία
Εστιατόρια, ταβέρνες και all-day στέκια για να υποδεχτείς το νέο έτος με καλό φαγητό, όμορφη ατμόσφαιρα και διάθεση για γιορτή
Πού θα φας έναν από τους πιο νόστιμους κυπριακούς μπουφέδες στο νησί
Φάγαμε παραδοσιακή κουζίνα στο σπιτικό της κ. Γιώτας και έχουμε να πούμε τα καλύτερα
Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια
Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι