Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2025
Υπό την επίδραση ασθενούς ψηλής πίεσης βρίσκεται η περιοχή, με αποτέλεσμα ο καιρός να παραμένει κυρίως αίθριος τις επόμενες ημέρες.
Σήμερα Πέμπτη, αναμένεται κυρίως ηλιοφάνεια σε ολόκληρη την Κύπρο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέτριοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν κυρίως σε νοτιοδυτικούς έως βορειοδυτικούς, παραμένοντας στην ίδια ένταση. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, τους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και τους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με ασθενείς ανέμους βορειοδυτικών έως βορειοανατολικών διευθύνσεων, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ορεινά.
Το τριήμερο του Πάσχα, δηλαδή τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με πιθανότητα αραιής σκόνης κατά διαστήματα στην ατμόσφαιρα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Μεγάλη Παρασκευή, φτάνοντας σε επίπεδα αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής. Το Σαββατοκύριακο, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, η οποία ωστόσο θα παραμείνει πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Σχετικά
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.