Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2025
Το Σάββατο, 12 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση για την παράδοση νέων προσβάσιμων παιχνιδιών στο Πάρκο «Παύλου Μελά» στη Λάρνακα. Η πρωτοβουλία αυτή, που ανήκει στην εθελοντική ομάδα ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, αποτελεί μια ουσιαστική πράξη κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής ένταξης, με στόχο τη δημιουργία ενός δημόσιου χώρου φιλικού και προσβάσιμου για όλα τα παιδιά.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας, ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Ανδρέας Απόστολου, η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου «Άγιος Σπυρίδωνας», εκπρόσωπος της εταιρείας Hellenic Life, καθώς και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Ηλιαχτίδα Ζωής».

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και συγκινητική, γεμάτη παιδικά χαμόγελα, φωνές και ζωντάνια. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της καλλιτέχνιδας Νεφέλης Αντωνίου, δημιουργικές δραστηριότητες, αφήγηση παραμυθιού και ομαδικά παιχνίδια με το αερόστατο.
Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για το αξιέπαινο έργο τους, καθώς και σε όλους τους συντελεστές, χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, ανέφερε πως «έχουμε την ευθύνη και το καθήκον να διασφαλίζουμε ίσες ευκαιρίες για κάθε παιδί. Σήμερα γίνεται ακόμα ένα ουσιαστικό βήμα προς μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, με σεβασμό και ισότητα για όλους».
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα προς την κατεύθυνση της ισότιμης συμμετοχής όλων των παιδιών στη δημόσια ζωή της πόλης μας, προάγοντας την αποδοχή, την ένταξη και το πνεύμα συνεργασίας, αξίες θεμελιώδεις για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.
Σχετικά

Αίθριος με απογευματινές βροχές ο καιρός - Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κάτι άλλαξε αυτές τις μέρες στην εξωτική παραλία Ζαπάλο
Τοποθετήθηκαν κάγκελα που εμποδίζουν τη διέλευση

Καλοκαίρι στον Πρωταρά: Μία ξεχωριστή εμπειρία
O Πρωταράς είναι -ίσως ο πιο δημοφιλής προορισμός στο νησί μας, η περιοχή που κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο επίκεντρο


Ελληνικό νησί στις τοποθεσίες με τους πιο εντυπωσιακούς φάρους του πλανήτη
Η Άνδρος ξεχωρίζει στη λίστα γαλλικού ιστοτόπου με εντυπωσιακούς φάρους παγκοσμίως

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη σε ηλικία 87 ετών
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Κατερίνα Γιουλάκη.


Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί στην Ελλάδα για διακοπές με τα παιδιά
Οι πιο όμορφοι ελληνικοί προορισμοί για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές με όλη την οικογένεια.

Ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, σε ένα υπέροχο θέρετρο
Αυτό το καλοκαίρι, μένουμε Κύπρο και επισκεπτόμαστε ένα μοναδικό θέρετρο 5 αστέρων στην Πάφο

18 παραλίες στον Πρωταρά για τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού
Όταν η καθημερινότητα είναι έντονη, πολλοί επιλέγουν τις παραλίες για απόδραση και κολύμπι τα σαββατοκύριακα

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Αναμένεται πτώση τις επόμενες μέρες
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ο φετινός Μάιος ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη
Στη Γροιλανδία, ο πάγος έλιωσε το Μάιο 17 φορές πιο γρήγορα από το μέσο όρο