Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2025
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κυρίως τις πρωινές ώρες αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, ή οποία μέχρι το πρωί αναμένεται να υποχωρήσει.
Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι.
Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κυρίως τις πρωινές ώρες αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, ή οποία μέχρι το πρωί αναμένεται να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι.
Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.