Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2025
Την άνοιξη τα αμπέλια ξυπνούν σιγά-σιγά, ντύνονται με φρέσκο πράσινο και μας θυμίζουν πως κάθε μεγάλο κρασί ξεκινά με μια νέα αρχή. Ο αέρας γεμίζει αρώματα, ο ήλιος ζεσταίνει τη γη, και στο Οινοποιείο Ζαμπάρτας στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού ετοιμάζονται για μια μεγάλη γιορτή της φύσης και του κρασιού.

Εξ ου λοιπόν και μας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την ομορφότερη εποχή του χρόνου, εκεί που γεννιέται το κρασί. Να περιηγηθούμε στους αμπελώνες, να δοκιμάσουμε τις νέες ετικέτες και να απολαύσουμε την άνοιξη με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 17 Μαΐου, στο Οινοποιείο Ζαμπάρτας μάς περιμένει μια χαλαρωτική μουσική βραδιά, με θετική ενέργεια και φυσικά τα κρασιά της νέας εσοδείας, που έχουν να μας διηγηθούν τις μοναδικές τους ιστορίες.

Ακόμα, στη γιορτή που θα στηθεί στο οινοποιείο μάς περιμένει ζωντανή μουσική! Θα απολαύσουμε μια ζωντανή παράσταση από το Astoria Violin Show. Τρεις ταλαντούχες γυναίκες με ηλεκτρικά βιολιά, συνδυάζουν ακουστικό τζαζ, ρομαντικές μελωδίες, ροκ, και δημοφιλή τραγούδια. Η βραδιά θα εμπλουτιστεί με τη DJ Paulina.
Επιπλέον, εδώ θα διασκεδάσουν και οι μικροί μας φίλοι! Γι' αυτό να φέρεις όλη την οικογένεια! Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το τραπέζι με δημιουργίες, παιχνίδια και face painting, ενώ οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη βραδιά.
Και επειδή γιορτή χωρίς νόστιμο φαγητό και ποτά δεν γίνεται, στο μπαρ και τον σταθμό φαγητού που θα στηθούν θα μπορείτε να αγοράσετε κρασί, κυπριακό παγωμένο τσάι, χυμούς, νερό, πατατάκια και παγωτό. Για τους πεινασμένους, θα έχει φαλάφελ ή ζουμερά burgers.

Ζακέτα να πάρεις!
Και μίας και πρόκειται για μια υπαίθρια εκδήλωση, βάλε άνετα παπούτσια και πάρε και μια ελαφριά ζακέτα ή μπουφάν για τη βραδιά.
Ας γιορτάσουμε την Άνοιξη μαζί!
Τσουγκρίστε τα ποτήρια σας, χορέψτε και απολαύστε τον καθαρό αέρα καθώς μπαίνουμε στο πνεύμα του καλοκαιριού!

Εισιτήρια & Παροχές:
Εισιτήριο Ενηλίκων: €20
• Ζωντανή παράσταση από το Astoria Violin Show
• Ένα ποτήρι κρασί
• Ένα χαραγμένο ποτήρι ως ενθύμιο
Εισιτήριο Παιδιών: €12.50
• Διασκέδαση στο χορευτικό παρκέ
• Ένα δροσιστικό χυμό
• Παιχνίδια και face painting Αγορά εισιτηρίων μόνο online, όχι στην είσοδο! 18:30 καλωσόρισμα! 18:30-19:30 DJ Paulina 19:30-22:30 Συναυλίες με βιολί Astoria 22:30-23:30 DJ Paulina.
Πάρε το εισιτήριό σου, από το Spring Fest 17 May - Zambartas Wineries (απαραίτητο για την είσοδό σου στον χώρο).
Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί σας – ας κάνουμε αυτή την Άνοιξη αξέχαστη!
Σχετικά
Ένα νέο lounge bar ανέβασε τον πήχη της νυχτερινής ζωής στη Λάρνακα
Ένα νέο σημείο διασκέδασης άνοιξε σε γωνιακό κτήριο στη Λάρνακα και υπόσχεται βραδιές με μουσική, show και ατμόσφαιρα μέχρι αργά
Pinolo: Γιορτινή διάθεση και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στο κέντρο της Λευκωσίας
Στο Pinolo, η ιταλική κουζίνα δεν είναι απλώς φαγητό, είναι εμπειρία
Το εντυπωσιακό γλυκό που έβαλε στο μενού του πολυβραβευμένο εστιατόριο της Λευκωσίας
Στο Tocayo μην παραλείψεις να παραγγείλεις γλυκό!
Μοντέρνα ελληνική κουζίνα στη Λεμεσό, διά χειρός ενός καταξιωμένου σεφ!
Το Musa στη Λεμεσό συνεχίζει να επιβεβαιώνει γιατί θεωρείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γαστρονομικά στέκια της πόλης
Τα δύο ελληνικά πιάτα στο τοπ 10 με τα καλύτερα φαγητά λαχανικών στον κόσμο
Δύο ελληνικά πιάτα βρέθηκαν στην πρώτη 10άδα της λίστας του Taste Atlas με τα καλύτερα φαγητά λαχανικών στον κόσμο για το 2026.
Τα 10 πιο εντυπωσιακά Christmas cakes για τις φετινές γιορτές
Με εξαιρετική εμφάνιση αλλά και μοναδική γεύση
15 εντυπωσιακά εστιατόρια για γιορτινή εξοδο, καλό φαγητό και οινική κατάνυξη
15 εστιατόρια και wine bars στην Κύπρο για γιορτινή έξοδο, με ενημερωμένες λίστες κρασιών, σομελιέ και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες
Τοπ 10 artisan bakeries της Κύπρου που αξίζει να γνωρίσεις
Η νέα γενιά φούρνων που τιμά την τέχνη της αρτοποιίας
GRAPES / Sips & Scenes: Ένα διαφορετικό event για το κρασί
Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμα κρασιά, ένα premium tasting και τα Grapes Talks, συνδυάζονται ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν ένα διαφορετικό πάρτι για όλους!
Κατεβάζει ρολά ένα από τα πιο νόστιμα food truck της Λεμεσού
Αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει αλλιώς!
Το καλύτερο μπισκότο στον κόσμο για το 2025 είναι ελληνικό
Το μελομακάρονο, το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο γλυκό της Ελλάδας, κατέκτησε την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του TasteAtlas
Το Maestro του Ηλία Λέκα, έφτιαξε ένα γιορτινό μενού για την Παραμονή Χριστουγέννων
Ελληνικές γεύσεις και παράδοση σε γιορτινή εκδοχή, στη Λευκωσία