Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2025
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και αργότερα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει και χαλάζι.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και αργότερα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει και χαλάζι. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά και τα βόρεια βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά.
Η θερμοκρασία την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο.
Σχετικά
ParaliesLive: Δες live τι συμβαίνει σε 18 παραλίες του Πρωταρά
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα ParaliesLive
Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος-Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
13 καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο
Από παραδεισένιες ακτές μέχρι κουλτουρέ πόλεις γεμάτες ζωντάνια, αυτοί είναι οι απόλυτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι στο έπακρο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2026
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση εστιατορίου και περιτέρων που θα στηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής του Κρασιού
Εκατό χρόνια χωρίς τον Αντόνι Γκαουντί: Τρία λιγότερο γνωστά δημιουργήματά του που πρέπει να επισκεφθείτε
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνι Γκαουντί, τρία λιγότερο γνωστά έργα του αποκαλύπτουν τη διαδρομή προς τη Σαγράδα Φαμίλια
«I Will Find You»: 24 εκατομμύρια views σε 4 ημέρες – Το καλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς του Netflix για το 2026
Μια ιστορία για το πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε προκειμένου να σώσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ryanair: Αλλάζει την πολιτική της για τις οικογένειες
Τέλος οι επιπλέον χρεώσεις για να κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους
Μαρίνα Λεμεσού: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που τα έχει όλα!
Έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά πολυτελή διαμονή, yachting, γαστρονομία, shopping, ψυχαγωγία και ευεξία, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.