Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2021
Η πολυαναμενόμενη ταινία για την δολοφονία του κληρονόμου του Gucci έκανε πρεμιέρα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον εδώ και πολύ καιρό.
Στο «House of Gucci», ο πατριάρχης της οικογένειας, Άλντο, κατοικεί σε ένα τεράστιο και επιβλητικό pallazzo του 16ου αιώνα, με ατελείωτους κήπους με πλούσια βλάστηση, μπαρόκ φρέσκο και περίτεχνους επιχρυσωμένους εσωτερικούς χώρους.
Κι όμως, δεν πρόκειται για απλά σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας αλλά πραγματικό μέρος που μάλιστα βρίσκεται στην Ιταλία. Πρόκειται για την Villa Balbiano, ένα από τα πιο εμβληματικά σπίτια στην δυτική ακτή της Λίμνης Κόμο. Τώρα μπορείς να διανυκτερεύσεις εκεί καθώς είναι διαθέσιμη στο Airbnb.

Το αχανές κτήμα μαζί με τη βίλα θα είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες για ένα και μόνο βράδυ στις 30 Μαρτίου 2022 και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των fashion & art lovers.
Η Villa Balbiano χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. Έγινε γνωστή ως το διάσημο σπίτι του Καρδινάλιου Durini τον 18ο αιώνα.
Ο ίδιος ήταν συλλέκτης σπάνιων έργων τέχνης και μάλιστα αγόρασε κι άλλα αγροτεμάχια και έχτισε και άλλα κτίρια μέσα στο κτήμα όπως μια εκκλησία.

Κατά τη διάρκεια της επιστασίας του, η Villa Balbiano έγινε ο τόπος συγκέντρωσης των μεγαλύτερων και πιο σπουδαίων Ιταλών διανοητών.
Σήμερα, η βίλα είναι γεμάτη με έπιπλα αντίκες από δημοπρασίες των οίκων Sotheby’s και Christies. Τα φρέσκο των μπαρόκ ζωγράφων Recchi και Agostino Silva διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο διάσημος Γάλλος interior designer Jacques Garcia βοήθησε στο να εκμοντερνιστούν οι έξι σουίτες της έπαυλης ώστε να ανταποκρίνονται στα σημερινά γούστα των επισκεπτών.
Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, μαρμάρινα μπάνια, βελούδινα έπιπλα σε λαμπερούς τόνους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρεις στην χλιδάτη βίλα.
Η δυνατότητα κράτησης ανοίγει στις 6 Δεκεμβρίου στο Airbnb.



Σχετικά
Το Κιριμπάτι η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το νέο έτος – Ο πλανήτης μετρά αντίστροφα για το 2026, δείτε live
Η ατόλη Κιριτιμάτι –γνωστή και ως Νήσος των Χριστουγέννων– υποδέχθηκε επίσημα το 2026
Το φράγμα στο Πέρα Πεδί υπερχείλισε και οι εικόνες είναι άκρως εντυπωσιακές (βίντεο)
Οι βροχές των τελευταίων ωρών ξεχειλισαν το φράγμα της ορεινής Λεμεσού
Αυτά είναι τα 5 πιο δημοφιλή θέματα του checkincyprus.com για το 2025
Τι διάβασαν οι αναγνώστες περισσότερο από τον νούμερο ένα οδηγός διασκέδασης στην Κύπρο τη χρονιά που φεύγει
Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος- Σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Παίρνει μορφή το νέο Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσία (εικόνες)
Το κτίριο αρχίζει να αποκτά το τελικό του σχήμα, όπως φαίνεται από τις εικόνες
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και σφοδρούς ανέμους
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού - Η πρόγνωση μέχρι την Πρωτοχρονιά
Αναλυτικά η πρόγνωση
Οι 10 πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή - Πάρτι, χορός και διασκέδαση
Πόσα μπαρ και παμπ έχει κάθε προορισμός ανά 100 χλμ. Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα. Το κόστος για τα ποτά. Ποιες νυχτερινές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες.
Η Πολωνία ανεβαίνει στην κορυφή των χειμερινών προορισμών για τους Ευρωπαίους
Η Πολωνία συγκαταλέχθηκε φέτος στους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς για σύντομες αποδράσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Εκεί όπου η τελευταία νύχτα του χρόνου γίνεται πραγματική εμπειρία
Οι ευρωπαϊκές χώρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τις γιορτές- Η θέση της Αθήνας
Το κλείσιμο του 2025 φέρνει υψηλή ζήτηση όσον αφορά τη ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση στα τέλη της χρονιάς- αρχές του 2026
«Παγώνει» το βράδυ η Κύπρος- Αναλυτικά οι θερμοκρασίες ανά περιοχή
Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά