Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2025
Την Παρασκευή 27 Ιουνίου διοργανώνεται η πρώτη κινηματογραφική βραδιά στον Αρκάστη, κάτω από τα αστέρια. Η προβολή θα ξεκινήσει με την κυπριακή ταινία Smuggling Hendrix, η οποία έχει αποσπάσει διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στον χώρο θα βρίσκονται το @its.martins.burgers και το @boozywheels, προσφέροντας φαγητό και ποτά στο κοινό.
Η προσέλευση ξεκινά στις 19:30. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και η κράτηση θέσης γίνεται μέσω προσωπικού μηνύματος, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 23 λεπτά. Η προβολή θα γίνει στα ελληνικά και τουρκικά, με ελληνικούς υπότιτλους.
>> Παρασκευή 27 Ιουνίου, Άγιος Γεώργιος ο Τερατσιώτης, Άχνα, 19:30.
Σχετικά
Oscars 2026: Σήμερα ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες
Μείνετε συντονισμένοι στο Check In Cyprus για τη σημερινή ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της 98ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ!
Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας στις κυπριακές αίθουσες
Από λογοτεχνικό πάθος και οικογενειακά δράματα μέχρι τρόμο, sci-fi αγωνίας και μαγικές περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους
Χρυσά Βατόμουρα: Ο The Weeknd υποψήφιος για χειρότερη ερμηνεία
Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται οι Dave Bautista, Ice Cube, Scott Eastwood και Jared Leto
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο
9, 10, 11 Φεβρουαρίου σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο
Το 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Κύπρο
Tαινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας θα προβληθούν σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Σάρωσε η «Συναισθηματική αξία»
Το νέο φιλμ του Joachim Trier συγκέντρωσε έξι βραβεία, μεταξύ αυτών και της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας.
The Love That Remains
Η επίσημη υποψηφιότητα της Ισλανδίας για τα φετινά βραβεία Όσκαρ
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στα 90 του με νέα ταινία στη Μαδρίτη
Στα 90 του χρόνια, ο Γούντι Αλεν ετοιμάζεται να επιστρέψει πίσω από την κάμερα με ένα φιλόδοξο νέο πρότζεκτ, γυρισμένο στην Ισπανία και για πρώτη φορά στη Μαδρίτη.
Η ταινία που απειλεί να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ
Οι «Αμαρτωλοί» του Ράιαν Κούγκλερ φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία στα Όσκαρ 2026, διεκδικώντας έως και 15 υποψηφιότητες
O Άγιος Παΐσιος έρχεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες
Στις 29 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εμπλουτισμένη κινηματογραφική εκδοχή της σειράς του Mega, φιλοδοξώντας να κερδίσει κινηματογραφικό και θρησκευτικό κοινό.
3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Παραλίμνι
Το 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ομάδας SYNOΨIS του Π.Σ. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ έρχεται και φέτος τον Μάρτιο 2026 με ξεχωριστές βραβευμένες ταινίες από όλο τον κόσμo