Οι καλύτερες χειμωνιάτικες εξορμήσεις στην Κύπρο

Για χειμωνιάτικες εξορμήσεις μακριά από τον θόρυβο της πόλης, επιλέξτε το βουνό, τη φύση και τον καθαρό αέρα της υπαίθρου. Απολαύστε τη γαλήνη και την ησυχία που προσφέρει η επίσκεψη σε ένα από τα πολυάριθμα γραφικά χωριά του νησιού και γνωρίστε βιωματικά τον τόπο μας.

Το μωσαϊκό της εμπειρίας σας μπορεί να περιλαμβάνει διαμονή σε παραδοσιακούς αναπαλαιωμένους χώρους ή μικρά ξενοδοχεία, περιηγήσεις με ντόπιους που θα σας μυήσουν στην πολιτιστική κληρονομιά και την τοπική κουλτούρα, γευσιγνωσία κρασιού σε οινοποιεία της ενδοχώρας, βιωματικά εργαστήρια χειροτεχνίας, επισκέψεις σε αγροκτήματα και επαφή με τον γαστρονομικό πλούτο της Κύπρου σε οποιαδήποτε ταβέρνα της επιλογής σας. 

Επισκεφθείτε την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού (www.agrotourism.com.cy) για να κάνετε κράτηση σε ένα από τα καταλύματα στην ύπαιθρο, που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει πληροφόρηση και για διάφορες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, ενώ δίνεται και η δυνατότητα αγοράς δωροκάρτας έυκολα και γρήγορα, ώστε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στους αγαπημένους σας για τις ημέρες των εορτών.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31