Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2025
Ο Αντώνης Αβούρη τελευταία επισκέπτεται συχνά το νησί μας, όπου πραγματοποιεί pop up event, υπογράφοντας το μενού σε διάφορα special dinner. Αυτή τη φορά θα βρεθεί στην Αγία Νάπα, για δύο βράδια μόνο, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις δημιουργίες του μέσω ενός pop-up dinner.
Πιο συγκεκριμένα, το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, θα φιλοξενήσει τον βραβευμένο Κύπριο chef Αντώνη Αβούρη, για δυο κορυφαίες οινογαστρονομικές βραδιές στις 17 και 18 Ιουλίου.
Πρόκειται εξάλλου για έναν νεαρό σεφ, ο οποίος ζει και εργάζεται ως Sous Chef στο μισελενάτο εστιατόριο MoSuke στο Παρίσι, και ο οποίος κατέκτησε την κορυφή του San Pellegrino Young Chef Region France. Συγκεκριμένα, η πρωτιά ήρθε σε σύνολο 165 συμμετεχόντων νεαρών σεφ, σε έναν σημαντικό διαγωνισμό την κριτική επιτροπή του οποίου αποτελούσαν πολυβραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ. Αξίζει μάλιστα να υπενθυμίσουμε ότι ο πολύ ταλαντούχος σεφ έχει υπάρξει και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων Μαγειρικής Κύπρου, ενώ, πριν το MoSuke, έχει δουλέψει στις κουζίνες των επίσης μισελενάτων Solstice και noma.
Η πλούσια εμπειρία του σεφ σε πρωτοκλασάτα εστιατόρια όπως το Noma (3 αστέρια Michelin), Mosuke (1 αστέρι Michelin) και Solstice (1 αστέρι Michelin) αλλά και η δεινή του ικανότητα να δημιουργεί πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας, με French – Nordic χαρακτήρα, αποτελούν από μόνα τους έναν καλό λόγο για να κρατήσεις κι εσύ μια θέση στο οινογαστρονομικό event στο NissiBlu Beach Resort.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 23200500
NissiBlu Beach Resort, 75C’ Nissi Avenue, Ayia Napa, 5330.
Σχετικά
16 ταβέρνες στη Λεμεσό για το τριήμερο του καρναβαλιού
Μεζέδες που δεν τελειώνουν, ζωντανή μουσική και παρεΐστικη διάθεση, οι πιο γευστικές στάσεις πριν και μετά τις παρελάσεις
Τις Τρίτες του Μάρτη η Λευκωσία απολαμβάνει steak σε μία γνωστή ταβέρνα
Κάθε Τρίτη στα Λατσιά καθιερώνεται ως Steak Night
Φιλανθρωπικό γλέντι στη Λεμεσό με «επίτιμους σερβιτόρους»
Δίνουμε ραντεβού για καλό σκοπό
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Το θαλασσινό εστιατόριο, με τη μαγική θέα, ανοίγει ξανά τις πόρτες του
Μία δοκιμασμένη ψαροταβέρνα στον Πρωταρά, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα
10 εστιατόρια και ταβέρνες με θαλασσινά, για την Καθαρά Δευτέρα
Για να κλείσεις θέση από νωρίς
1+1 δωρεάν pasta για να γιορτάσεις τον έρωτα!
Όποιο κι αν είναι το ταίρι σου, ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι φέτος λαχταριστός
Ο διάσημος chef Jeffrey Hoffens στήνει ξανά τη φουκού του στο κέντρο
Και ετοιμάζει ζουμερά στέικ που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις
Wine Pairing Dinner στο Tocayo, με ένα υπέροχο μενού διά χειρός Andrew Tzo
Ένα ταξίδι στη Barossa Valley… χωρίς να φύγεις από την Κύπρο
Μία μοναδική βραδιά wine pairing στο Barlic’s με κρασιά του Argyrides Winery
Στο Barlic’s της Χλόης Σταύρου θα ζήσεις μια ιδιαίτερη οινική εμπειρία, αφιερωμένη στα κρασιά του Argyrides Winery από τη Βάσα Κοιλανίου