Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2021
Από την επαναστατική σκηνοθέτρια Lana Wachowski έρχεται η πολυαναμενόμενη ταινία "The Matrix Resurrections", η τέταρτη ταινία του πρωτοποριακού franchise που καθόρισε εκ νέου το κινηματογραφικό είδος. Η νέα ταινία ξαναφέρνει μαζί τους αρχικούς πρωταγωνιστές Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss στους θρυλικούς ρόλους των Neo και Trinity που λάτρεψαν εκατομμύρια θεατές.
Επιστροφή σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες. Η μία είναι η καθημερινότητα. Η άλλη κρύβεται πίσω της. Για να ανακαλύψει αν η δική του πραγματικότητα υφίσταται ή είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, για να γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό, ο κύριος Thomas Anderson πρέπει να ακολουθήσει ξανά τον λευκό λαγό. Και αν ο Thomas ή ο Neo έχει μάθει κάτι καλά, είναι ότι αυτή η επιλογή, ακόμα κι αν είναι ψευδαίσθηση, είναι ο μόνος τρόπος για να βγει ή να μπει στο Matrix. Φυσικά, ο Neo ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει. Αυτό που δεν ξέρει ακόμα είναι ότι το Matrix έχει ισχυροποιηθεί και έχει γίνε πιο επικίνδυνο από ποτέ. Όλα αυτά του θυμίζουν κάτι. Deja vu.
Το "Resurrections" είναι η τέταρτη ταινία του εμβληματική sci-fi franchise που επανέρχεται 18 χρόνια μετά την κυκλοφορία των sequels "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions", 22 χρόνια μετά αφού πρωτοβγήκε το "The Matrix".
Η Lana Wachowski έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η ίδια μαζί με τους David Mitchell και Aleksandar Hemon. Στη νέα ταινία θα δούμε, επίσης την Jada Pinket Smith που επιστρέφει στον ρόλο της ως Niobe από τις ταινίες "Revolutions" και "Reloaded". Στις νέες προσθήκες του καστ βλέπουμε επίσης τους Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas και τον Neil Patrick Harris.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
13 Ιανουαρίου - 19 Ιανουαρίου 2022
Σχετικά

Πέθανε η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κίτον
Η Κίτον έγινε γνωστή τη δεκαετία του '70 μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ταινιών «Ο Νονός» και τις συνεργασίες της με τον Γούντι Άλεν

Αυτή είναι η απάντηση της Disney στον Χάρι Πότερ
Νέες ταινίες για σειρά βιβλίων υπέγραψε η Disney

«Ocean’s 14» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ματ Ντέιμον – Η απολαυστική συμμορία επιστρέφει
Τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το 2026. Η πρώτη ταινία , το «Ocean's Eleven», ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 450 εκατ. δολάρια.

Τέσσερις κινηματογραφικές πρεμιέρες με δράση, σασπένς και χιούμορ στις κυπριακές αίθουσες
Νέες ταινίες για όλα τα γούστα!

Βασίλης Μιχαηλίδης– Κρυφοί Ανέμοι: Προβάλλεται το ντοκιμαντέρ για τον εθνικό ποιητή της Κύπρου
Το ντοκιμαντέρ φωτίζει τη ζωή και το έργο του σημαντικότερου ποιητή της Κύπρου

Οι 4 ταινίες που θα δούμε (δωρεάν) στο Φεστιβάλ Κυπριακών Ταινιών
Οι Τετάρτες στη Λάρνακα θα έχουν κυπριακό άρωμα

Παράλληλες Δράσεις και Ειδικές Προβολές στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου
Με το παράλληλο και ειδικό του πρόγραμμα, το φεστιβάλ δίνει φωνή σε νέους δημιουργούς

Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Ιωσήφ σε ταινία... τρόμου
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή εκδοχή της παιδικής ηλικίας του Ιησού

Τζέιμς Μποντ: Ποιoς είναι το νέο φαβορί για τον ρόλο του 007
Ένας Αυστραλός για τον ρόλο του πιο διάσημου Βρετανού πράκτορα

Θερινό σινεμά με μία κλασική ταινία, σε ένα από τα αγαπημένα μας beach bars
Για μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, εικόνες και νοσταλγία.

4 νέες ταινίες στις κυπριακές αίθουσες: από τον Δράκουλα μέχρι τον κόσμο του MMA
Οκτώβριος με δυνατές πρεμιέρες, ρομαντικός τρόμος, εκρηκτική δράση, animation-φαινόμενο και μια βιογραφία που συγκλονίζει

To "Avatar: The Way of Water" ξανά στους κινηματογράφους
H επική ταινία του James Cameron επανακυκλοφορεί στα Rio Cinemas σε 3D αποκλειστικά για μια εβδομάδα