Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2014
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Beach Volley U21 2014 θα πραγματοποιηθεί από τις 22 μέχρι και τις 27 Ιουλίου στην παραλία των Φοινικούδων και η φετινή διοργάνωση είναι για ηλικίες κάτω των 21 ετών. Οι αγώνες μαζί με τους προκριματικούς θα διαρκέσουν 6 μέρες και η παραμονή των αποστολών μέχρι και 2 εβδομάδες.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση Beach Volley που γίνεται στην Κύπρο και είναι μια από τις μεγαλύτερες σε όλα τα αθλήματα. Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Beach Volley U21 2014, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη.
280 παιχνίδια συνολικά!
Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 72 ομάδες, 36 ομάδες ανδρών και 36 ομάδες γυναικών και από τις 5 ηπείρους. Επίσης 48 ομάδες, 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών θα διαγωνιστούν στους Προκριματικούς Αγώνες. Συνολικά θα διεξαχθούν πάνω από 280 παιχνίδια. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και θα συμμετέχουν αθλητές πέραν των 40 χωρών.
8 γήπεδα!
Υπάρχει η βασική υποδομή η οποία θα ανακατασκευαστεί και στο σύνολο θα υπάρχουν 8 γήπεδα, 6 αγωνιστικά, ένα εκ των οποίων είναι το κεντρικό γήπεδο με χωρητικότητα 2,000 θεατών και 2 γήπεδα προπονήσεων. Σε όλα τα γήπεδα θα τοποθετηθεί εγκεκριμένη άμμος από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Μαζί με τις ομάδες και τις αποστολές των χωρών, αναμένεται ότι θα έρθει και πλήθος συνοδών των ομάδων. Υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν τη Λάρνακα, πόλη διεξαγωγής των Αγώνων, περισσότερα από 2,500 άτομα, μεταξύ αυτών επιτετραμμένοι, διαιτητές, προσωπικό της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIVB, δημοσιογράφοι διεθνών πρακτορείων, φίλαθλοι κτλ. Υπολογίζεται ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσουν πέραν των 25,000 θεατών.
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99601666.
Σχετικά
Το «The Corridor» του Φώτη Νικολάου έρχεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας
Μια ποιητική παράσταση σύγχρονου χορού για το πένθος, τη μνήμη, την ταυτότητα και τη δύναμη της τέχνης να μεταμορφώνει την απώλεια σε συλλογική εμπειρία
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λακατάμειας επιστρέφει και αναζητά καλλιτέχνες
Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο εορταστικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου
Week Agenda: 25 υπέροχα πράγματα να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, κινηματογράφος, συναυλίες, φεστιβάλ και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα των επόμενων ημερών
Η «Οδός Χριστουγέννων» επιστρέφει στη Λεμεσό για ένα γιορτινό διήμερο
Χριστουγεννιάτικο παζαράκι, μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις
Αυτόν τον Οκτώβριο, το Cyberness αφήνει για λίγο την πόλη και πηγαίνει… West
Το Cyberness μετατρέπει το Kolla σε Wild West για ένα διήμερο
Ο συγγραφέας Θάνος Σταθόπουλος παρουσιάζει στη Λευκωσία την «Πρόσληψη Τροφής»
Μια ανοιχτή συζήτηση για τη δεκαετία του 1980, τις εκλεκτικές συγγένειες και την προσωπική του διαδρομή στη γραφή, στη γιορτή και στο πένθος.
Weekend Agenda: 40 υπέροχες προτάσεις εξόδου για να περάσεις όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ στα χωριά, συναυλίες, θέατρο, χορός και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα 18–20 Σεπτεμβρίου.
Αντίκες, βινύλια, κοσμήματα και vintage θησαυροί σε ένα μεγάλο market
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει για 4η φορά στον Στρόβολο
Ο Καρχαρίνος και τα ψαράκια ζελεδάκια έρχονται στη Λευκωσία!
Ένα ξεχωριστό πρωινό γεμάτο παραμύθι, δημιουργικό παιχνίδι, ζωγραφική και χειροτεχνίες περιμένει μικρούς και μεγάλους στη Λευκωσία, με αφορμή την παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Κωνσταντίνου Δέδε
Από τον τρύγο στο dance floor: Μια διαφορετική Κυριακή στο Tsangarides Winery
Το Τsangarides Winery μας προσκαλεί να ζήσουμε από κοντά τη διαδικασία του τρύγου, από το αμπέλι μέχρι το πάτημα των σταφυλιών, και να κλείσουμε τη μέρα με χορό και κρασί.
Το Πάρκο Ακρόπολης, στη Λευκωσία, θα γεμίσει και φέτος βιβλία και παιδιά!
To Nicosia Book Fest 2026 επιστρέφει στις 10 Οκτωβρίου
H (δημοφιλής) Οδός Χριστουγέννων ετοιμάζεται και φέτος να επιστρέψει
Έρχεται ανανεωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές