Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2025
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 30 στα δυτικά, τα βόρεια παράλια καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 30 στα δυτικά, τα βόρεια παράλια καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Αυτά είναι τα 10 νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν στην Κύπρο το 2026
10 ολοκαίνουρια και αναβαθμισμένα ξενοδοχεία, με στόχο να ανοίξουν τις πύλες τους εντός του 2026
«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Λευκωσία - Βίντεο από τις έντονες βροχοπτώσεις
Έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφονται στη Λευκωσία την Τετάρτη (12/11).
Επίσημη ανακοίνωση για τον σεισμό που ταρακούνησε την Κύπρο
Τι αναφέρει το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης
Η Aegean ανακοίνωσε γιορτινά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη με έκπτωση έως 30%!
Ταξιδέψτε στη Θεσσαλονίκη αυτή τη γιορτινή περίοδο και ανακαλύψτε μια πόλη γεμάτη ζωή, ζεστασιά και γιορτινή ατμόσφαιρα
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός στην Κύπρο με ψηφιακό βοηθό (AI Chat Bot)
Ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που καθοδηγεί, ενημερώνει και υποστηρίζει κάθε επισκέπτη, εύκολα και άμεσα
Τα καλύτερα τουριστικά χωριά του κόσμου για το 2025
Τα 52 καλύτερα τουριστικά χωριά του ΟΗΕ για το 2025 ξεχωρίζουν για την ομορφιά, τον πολιτισμό και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρουν.
Βραβείο Booker 2025: Νικητής ο Ουγγροβρετανός David Szalay για το «σκοτεινό μυθιστόρημα» Flesh
Οι κριτές «δεν είχαν διαβάσει ποτέ κάτι παρόμοιο», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής Roddy Doyle ο οποίος κέρδισε το βραβείο το 1993