Eating News , Εστιατόρια

Η κ. Φοίβη φτιάχνει λουκουμάδες με ροζ σοκολάτα

Σε ευφάνταστες, γλυκές γεύσεις με τηδική της, παραδοσιακή συνταγή!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022

Η κυρία Φοίβης έχει φήμη και μεγάλη ιστορία... Από το μακρινό παρελθόν. Όταν ξεκινούσε τη δική της επιχείρηση στις Βρυσούλλες, το ''Ξύλινο'' εστιατόριο, που βραβεύτηκε κιόλας στα Cyprus Eating Awards.

Ήταν εκείνο, το ξύλινο σπίτι που μετατράπηκε σε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο, με ξεχωριστό φαγητό, πλούσιο κυπριακό μεζέ και πιάτα α λα καρτ από τη διεθνή κουζίνα, και που φιλοξενούσε χιλιάδες κόσμο από όλη την Κύπρο, ξένους και τουρίστες, το οποίο εδώ και δύο χρόνια (δυστυχώς) έκλεισε για πάντα (λόγω κορωνοϊού).

Η κυρία Φοίβη όμως, αυτά τα δύο χρόνια, δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα, αφού η δημιουργία, η εμπειρία, το πάθος, η προσφορά της προς τον πελάτη και η αγάπη της για τη μαγειρική είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου χώρου, ένα γλυκό κατάστημα στο χωριό Δερύνεια.

Πρόκειται για το Fivi's Sweets, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος χώρος, όπου εκεί σου σερβίρει λαχταριστούς, πεντανόστιμους και τραγανούς λουκουμάδες, στις πιο γλυκές και φανταστικές γεύσεις.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, θα μπορείς πολύ σύντομα να γευτείς λουκουμάδες με μια εντελώς, πρωτότυπη και πρωτοποριακή γεύση σε ζύμη με μαστίχα και τζίντζερ.

Οι λουκουμάδες φτιάχνονται επιτόπου και κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, με dressings και επικαλύψεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Πλούσια κρέμα σοκολάτας γάλακτος, νουτέλα, πιστάτσιο, λαχταριστή κρέμα bueno, kit kat, maltesers, μέλι, καρύδι, χαλεπιανό, αμύγδαλο, mix fruits και το καλύτερο; Ροζ σοκολάτα! Ναι, καλά διάβασες, την οποία έχει εμπνευστεί η ίδια από τις φημισμένες (σε παράδοση) φράουλες της Δερύνειας.

Αν, λοιπόν, θέλεις να τους απολαύσεις τραγανούς και ζεστούς δεν έχεις παρά να τρέξεις αμέσως και να αφεθείς στον επίγειο παράδεισο του λουκουμά.

Η κυρία Φοίβη τέλος, μπορεί να σου φτιάξει και τις πιο πεντανόστιμες τούρτες σε ευφάνταστες γεύσεις για σένα που παντρεύεσαι, που έχεις γενέθλια, επέτειο, αρραβώνα και ο,τιδήποτε άλλο επιθυμεί η καρδούλα σου.

(99 737360) Λεωφόρος Αμμοχώστου 4, Δερύνεια 5385, ελ. Αμμόχωστος.
Facebook: Fivi's Sweets

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close