Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2025
Αν έτυχε να επισκεφθείς την ταβέρνα Το Λακκούι στα Πολεμίδια στη Λεμεσό, τότε θα ξέρεις ότι ήταν ένας χώρος με μία όμορφη, ζεστή αυλή κι ένα λιτό εσωτερικό που γέμιζε με μουσικές, γέλια και φαγητό!
Ωστόσο, μετά από 9 χρόνια γεμάτα γέλια, ζεστασιά και όμορφες στιγμές, η ταβέρνα «Το Λακκούι» ανακοινώνει το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου της πορείας της. Από το 2016, ο χώρος αυτός αποτέλεσε σημείο συνάντησης για φίλους και οικογένειες, γεμίζοντας με μυρωδιές, χαμόγελα και αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες.
Με συγκίνηση, η διεύθυνση ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια και μοιράστηκαν μαζί της στιγμές γεμάτες αγάπη και ζεστασιά. Το τέλος αυτού του κύκλου αφήνει πίσω του ένα πολύτιμο αποτύπωμα: τη μαγεία που δημιουργήθηκε μέσα στους τοίχους της ταβέρνας και που θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων.
Ωστόσο, κάθε τέλος φέρνει και μια νέα αρχή. Η ομάδα του «Λακκουΐ» ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα καινούργιο κεφάλαιο, με φρέσκες ιδέες, δημιουργικότητα και μοναδικές εμπειρίες, καλώντας το κοινό να ζήσει μαζί τους τη συνέχεια αυτής της διαδρομής.
Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση:
Αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Με μεγάλη ευγνωμοσύνη και συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι η ταβέρνα μας κατεβάζει τα ρολά της. Για χρόνια, αυτός ο χώρος γέμιζε με γέλια, μυρωδιές και όμορφες στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ήσασταν μέρος αυτής της πορείας και που μοιραστήκατε μαζί μας τόση ζεστασιά και αγάπη. Κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο με όμορφες αναμνήσεις και χαμόγελα, κρατώντας για πάντα τη μαγεία που δημιουργήθηκε μέσα σε αυτούς τους τοίχους.
Ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο φρέσκες ιδέες, δημιουργικότητα και μοναδικές εμπειρίες. Σας περιμένουμε να το ζήσουμε μαζί!
Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση
Σχετικά
26 μαγαζιά για σουβλάκι στη Λευκωσία που τιμούν την Τσικνοπέμπτη όπως της αξίζει
Από ιστορικά σουβλατζίδικα μέχρι αυλές-καταφύγια της σχάρας, αυτά είναι τα στέκια που κρατούν ζωντανό το εθνικό μας πιάτο
15+1 λαχταριστά μαγαζιά για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Πίτσας
Η 9η Φεβρουαρίου είναι γνωστή ως η Παγκόσμια ημέρα πίτσας, αλλά εμείς τη γιορτάζουμε κάθε μέρα
25 στέκια για να διασκεδάσεις την Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό και στα πέριξ
Ετοιμάσου για μεγάλο γλέντι
45+ στέκια για να γλεντήσεις την Τσικνοπέμπτη στη Λευκωσία και στα πέριξ
Με μουσική, κρεατικά, μεζεδάκια και καλή παρέα υποδεχόμαστε το τριώδιο στην πρωτεύουσα
Ο βραβευμένος Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης, δοκιμάζει το παγκόσμιο food trend του Japanese Cheescake
Το viral Japanese cheesecake αποκτά μεσογειακή ταυτότητα μέσα από ποιοτικές πρώτες ύλες και δημιουργικές παραλλαγές μισελενάτου σεφ
Γεύση, μουσική και παράδοση στο Amyth of Nicosia
Τσικνοπέμπτη & Καθαρά Δευτέρα: γαστρονομικές εμπειρίες στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας
Ένα αγαπημένο στέκι της Λεμεσού κλείνει και ετοιμάζει κάτι νέο
Ένα αγαπημένο brunch spot αποχαιρετά τον χώρο του και προαναγγέλλει το επόμενο κεφάλαιο, γεμάτο νέες ιδέες
H νέα άφιξη στην πόλη φτιάχνει προζυμένιο ψωμί που κλέβει την παράσταση
Ένας νέος χώρος αφιερωμένος στις ζυμώσεις!
«Pianta»: Νέα άφιξη στη Λάρνακα με αυθεντική ιταλική εμπειρία καφέ
Αυθεντική εμπειρία καφέ με ξεκάθαρη ιταλική ταυτότητα
Μεράκι, τοπικά προϊόντα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα ζεστό μεζεδοπωλείο της Λάρνακας
Ο κυπριακός μεζές, όπως του αξίζει
Μια σταθερή αξία για καλό φαγητό στην καρδιά της Λευκωσίας
Μερακλίδικη ταβέρνα στην Αγορά Αγίου Αντωνίου που κρατά την παράδοση ζωντανή από το 1985
Cinéma Bar: Δοκιμάσαμε το ανανεωμένο μενού στο cocktail bar που ξεχωρίζει στη Λεμεσό
Νέες γεύσεις για sharing στον πιο ατμοσφαιρικό covered χώρο της πόλης