Eating News , Εστιατόρια

Anemi Bistro x Smunkki: 20 εικόνες από το pop up event που συγκέντρωσε τα βλέμματα

Street food, κοκτέιλ και μουσική, στον κομψό χώρο του γαλλικού μπιστρό στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2025

To βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου, στο Maison Anemi, το γαλλικό μπιρστό της Λεμεσού, ήταν διαφορετικό και άκρως ανεβαστικό. Κι αυτό γιατί εκεί φιλοξενήθηκε ένα pop up event, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει!

Anemi_002.jpg

Πιο συγκεκριμένα, το Anemi bistro υποδέχθηκε το νεοφερμένο street bar Smunkki της Πάφου, προείνοντας στο κοινό του μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία που ξανασλυστησε το street food με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό.

Anemi_008.jpg

Αν μάλιστα έχεις ήδη γνωρίσει το Smunkki θα ξέρεις ότι πρόκειται για έναν χώρο όπου το φαγητό του δρόμου, η μουσική και η τέχνη συναντιούνται για να δημιουργήσουν μια εμπειρία που ξεπερνά το συνηθισμένο. Αυτή η ατμόσφαιρα λοιπόν μεταφέρθηκε στο αγαπημένο γαλλικό bistro στον παραλιακό της Λεμεσού, το οποίο ειδικά για τη μέρα μπήκε σε party mood.

Anemi_036.jpg

Στο μενού, οι γνώριμες γεύσεις των premium burgers απέκτησαν νέα διάσταση, ενώ τα κοκτέιλ ήταν ειδικά επιμελημένα για να σαγηνεύσουν τις αισθήσεις. Την ατμόσφαιρα ολοκλήρωσε ο DJ, υφαίνοντας τον ρυθμό της βραδιάς και οδηγώντας την παρέα σε μια εμπειρία που δεν θύμισε τίποτα «συνηθισμένο».

Σχετικά

Ατζέντα
September 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close