19-27 November 2025
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

"Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου" με την Αννίτα Σαντοριναίου επιστρέφει επί σκηνής

Mε εξαμελή ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2025

Η πολυκύμαντη ζωή και το πολυσήμαντο έργο, της πρώτης κορυφαίας γυναίκας, Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η θεατρική παραγωγή που άφησε ισχυρό καλλιτεχνικό αποτύπωμα με τη συγκλονιστική και καθηλωτική ερμηνεία της Αννίτας Σαντοριναίου, το πρωτότυπο θεατρικό κείμενο της Χριστιάνας Αρτεμίου και τη σκηνοθετική προσέγγιση του Γιώργου Μουαΐμη, επιστρέφει, με τη συνύπαρξη πενήντα καλλιτεχνών επί σκηνής.

Στο ρόλο της δημοσιογράφου, η Χριστιάνα Λάρκου. Τα τραγούδια της Ευτυχίας ερμηνεύει ο Φίλιππος Κτενάς, με εξαμελή ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, σε μουσική επιμέλεια Σάββα Χρυσάνθου.

Σκηνικά και κοστούμια Στέφανος Αθηαινίτης.
Χορογραφία, Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα.

Η παράσταση "Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με την Αννίτα Σαντοριναίου", εντάσσεται στις φθινοπωρινές συναυλίες του Δήμου Στροβόλου, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
ΛΕΜΕΣΟ 
ΖΟΝΕ Α €25 
ΖΟΝΕ Β €20

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 
ΖΟΝΕ Α €20

ΛΑΡΝΑΚΑ 
ΖΟΝΕ Α €25

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι το ticketmaster.cy, το ταμείο του Παττιχείου Θεάτρου και τα καταστήματα ACS Courier

>> Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: Ticketmaster
>> Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20:30.
>> Τρίτη 25, Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Γ. Λυκούργος, 20.30 (στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Χειμώνα Λάρνακας).

ευτυχια.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
November 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close