Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2014
Τέσσερις γάμοι. Τέσσερις κόρες. Δύο εγκεφαλικά! Η ταινία “Serial (Bad) Weddings” ("Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?") του Philippe de Chauveron, αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς στη Γαλλία, αφού κατάφερε, μέχρι σήμερα, να συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια εισιτήρια στις γαλλικές αίθουσες.
Μια οικογένεια, φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών, αυτή του Claude και της Marie Verneuil, ανέθρεψε τέσσερα κορίτσια με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό “Γαλλικό Όνειρο”. Έλα όμως που η μοίρα θα τα φέρει έτσι, ώστε οι τρεις πρώτες, κατά τα άλλα υπέροχες, κόρες των Verneuil να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Άραβα, αντίστοιχα!
Μεγάλο πλήγμα για την οικογένεια, καθώς επίσης και έντονη ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η κρίσιμη επιλογή για την αποκατάσταση της τέταρτης κόρης. Με υπογλώσσια χάπια και υπομονή στα όριά, ο Claude και η Marie φλερτάρουν με το εγκεφαλικό, έχοντας τα αυτιά τους τεντωμένα για τη στιγμή της ανακοίνωσης του γάμου της τέταρτης και νεότερης κόρης τους, Laure.
Ανεπανάληπτες οικογενειακές καταστάσεις και οι ευαίσθητες κωμικές του ατάκες, ακροβατούν ανάμεσα στο politically incorrect και το εξωφρενικά ακομπλεξάριστα χιούμορ. Μπορεί το ‘Serial (Bad) Weddings’ να αφορά στη γαλλική πραγματικότητα, αλλά να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση θα σας θυμίσει (ακραίες τραγελαφικές) καταστάσεις που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει στα σπίτια μας στην Κύπρο.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
01 Αυγούστου - 07 Αυγούστου 2014
Σχετικά

Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του

Σαρώνει το Minecraft παρά τις κριτικές - Πάνω από 300 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office
Η ταινία έκανε την έκπληξη από το πρώτο Σαββατοκύριακο. Περίπου το ένα τέταρτο των θεατών είναι κάτω των 13 ετών και περισσότεροι από τους μισούς είναι άνδρες.

Πώς οι δασμοί του Τραμπ επηρεάζουν και το Χόλιγουντ
Τι αναφέρει σε δημοσίευμα του το Variety για το «διπλό χτύπημα» και την πιθανή αντίδραση του κοινού στην Ευρώπη.

Ο νέος εντελώς απρόβλεπτος ρόλος της Μέριλ Στριπ
Σε ποια νέα κινηματογραφική παραγωγή θα απολαύσουμε την αγαπημένη ηθοποιό.

The Naked Gun: Το teaser για το reboot της κωμωδίας με τον Λίαμ Νίσον
37 χρόνια μετά την προβολή με τον Λέσλι Νίλσεν, ο Λίαμ Νίσον «αναβιώνει» τη θρυλική κωμωδια.

Βραβείο ερμηνείας στην Ελληνίδα ηθοποιό Αγγελική Παπούλια για το «Arcadia»
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Μπάρι βράβευσε την Ελληνίδα πρωταγωνίστρια του «Arcadia» για την λεπτότητα και το βάθος της ερμηνείας της

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Οι νέες ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες

Αυτοί είναι οι νεαροί νικητές του 2ου Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους
Ολοκληρώθηκε ο 2ος Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους του Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025 - Τμήμα για Παιδιά και Νεαρά Άτομα.

Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει σε ρόλο από το παρελθόν για το Netflix
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ήρωας του Ταραντίνο αναμένεται και οι πρώτες συζητήσεις της πλατφόρμας με τον Ντέιβιντ Φίντσερ

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους Beatles
Και οι τέσσερις βιογραφικές ταινίες για τους Beatles αναμένονται τον Απρίλιο του 2028