Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Έναν καφέ, παρακαλώ!

Τα café που έφτασαν στην Κύπρο για να μας σερβίρουν τον καλύτερο καφέ τους!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2014

Δεν είναι μόνο το –από αλλού φερμένο– εξαίσιο χαρμάνι, οι γεύσεις και τα αρώματα που αναδύει… αλλά και ο χώρος όπου θα τον απολαύσεις! Μάθε λοιπόν πού θα πιεις καφέ με ατμόσφαιρα!

 

Caffe Nero
Αποτελεί τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη αλυσίδα καφέ! Έχει ως βάση της το Λονδίνο, ενώ αριθμεί περισσότερα από 650 καταστήματα. Στην Κύπρο "προσγειώθηκε" για πρώτη φορά στην παραλία Μακένζι το Μάιο του 2013, ενώ μέσα σε 2 μήνες επεκτάθηκε αποκτώντας ακόμα 2 καταστήματα, 1 στη Λευκωσία και 1 στην Πάφο. Πρόσφατα μάλιστα, η αλυσίδα εγκαινίασε το νέο της κατάστημα εντός της Μαρίνας Λεμεσού, όπου σου προσφέρει το βραβευμένο της χαρμάνι Nero, φτιαγμένο με αγάπη! 

 

Coffee Beanery
Η αμερικανική αλυσίδα Coffee Beanery ήρθε στην Κύπρο το 2006. Σήμερα λειτουργεί 4 καταστήματα στη Λευκωσία (Έγκωμη, Στρόβολο, Αγλαντζιά, Ονασαγόρου). Η εταιρεία επίσης αντιπροσωπεύει τα Ελληνικά Frozen Yogurt YOGOLICIOUS.

 

Coffee Island
Η Coffee Island δημιούργησε στην Κύπρο ένα δίκτυο 31 καταστημάτων: 14 στην επαρχία Λευκωσίας, 7 στην επαρχία Λεμεσού, 6 στην επαρχία Λάρνακας, 3 στην επαρχία Πάφου και 1 στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου προσφέρει ποιοτικό καφέ σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Costa Coffee
Η αλυσίδα καφέ Costa Coffee άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το 1971. Έκτοτε επεκτάθηκαν σε 30 χώρες,  αποκτώντας περισσότερα από 2500 καταστήματα. Στο νησί μας διαθέτει 18 καταστήματα. Το πρώτο κατάστημα Costa Coffee λειτούργησε τον Απρίλιο του 2005 στο κέντρο της Λευκωσίας, ενώ μετά ακολούθησαν 7 καταστήματα στην επαρχία Λευκωσίας, 1 στον Πρωταρά, 1 στην Αγία Νάπα, 1 στη Λάρνακα, 3 στη Λεμεσό. Ακόμη υπάρχουν ένα εντός του Fasouri Waterpark, 1 στο Aphrodite Hills Resort, 1 στο Kings Avenue Mall στην Πάφο, 1 στο αεροδρόμιο Πάφου (αφίξεις) και 1 στο αεροδρόμιο Λάρνακας (αναχωρήσεις).

 

Espressamente Illy
Αφού ταξίδεψε σε πάνω από 120 χώρες του κόσμου, το πρώτο αυθεντικό Espressamente Illy έφθασε και στην Κύπρο και συγκεκριμένα εντός του Μy Mall στη Λεμεσό, για να μας προσφέρει το μοναδικό high quality χαρμάνι της. high qualityhigh quality Εδώ εκτός από τον υπέροχο καφέ, θα απολαύσεις κρουασάν, σαλάτες και νόστιμα κυρίως πιάτα. Επίσης διατίθενται προς πώληση συλλογές φλιτζανιών illy και άλλων προϊόντων, όπως καφετιέρες, καφέδες κ.λπ.

 

Gloria Jean’s Coffees
Η αυστραλέζικη αλυσίδα Gloria Jean’s Coffees, έφτασε στην Κύπρο το 2006, δημιουργώντας 10 καταστήματα (6 Λευκωσία, 1 Λάρνακα, 1 Λεμεσό, 1 Πρωταρά και 1 Αγία Νάπα). Σκοπός της είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας speciality coffee, αλλά και ροφήματα με χαμηλές θερμίδες!

 

Ζορπάς (Café 24)
Εντός των φούρνων Ζορπάς, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου, μπορείς να απολαύσεις και μια πλούσια ποικιλία ροφημάτων, από κρύους και ζεστούς καφέδες, χυμούς, τσάγια κ.λπ. Όλα φτιαγμένα από ειδικευμένους baristas, με τον ποιοτικό καφέ JACOBS Espresso και σε πολύ καλές τιμές!

 

La Croissanterie
Μετρούν ήδη 29 καταστήματα σε Κύπρο (15 στη Λεμεσό, 3 στη Λευκωσία, 2 στη Λάρνακα και 2 στην Πάφο), Ελλάδα, Ρωσία, Μολδαβία και Ηνωμένο Βασίλειο. Διαθέτει μια πλούσια ποικιλία από γεύματα, φρέσκα home-made κρουασάν και άλλα αρτοσκευάσματα και φυσικά μεγάλη ποικιλία καφέδων σε πολύ χαμηλές τιμές!

 

Mikel
Πρόκειται για ελληνική αλυσίδα η οποία ξεκίνησε από τη Λάρισα, κατέκτησε την Αθήνα, επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στο Λονδίνο, και φυσικά έφτασε και στην Κύπρο το 2013 (Λεωφ. Μακαρίου, Λεμεσός). Εδώ αντιμετωπίζουν τον καφέ ως τέχνη, γι’ αυτό και επιλέγουν το καλύτερο χαρμάνι, το οποίο σερβίρουν στους φανατικούς του λάτρεις. Απόλαυσέ τον με τα μοναδικά βουτήματα και αρτοσκευάσματα που προσφέρουν.

 

Presse Cafe
Η εταιρεία Coffee Lovers Ltd λειτουργεί 4 καταστήματα Presse Cafe στη Λευκωσία (Λεωφόρος Σταυρού, Λεωφόρος Αρχ. Κυπριανού 34, Στρόβολος, Λακατάμια, και εντός του Komanetsi Aquatic and Fitness Center). Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στις 25 Μαρτίου 2011.

 

Segafredo
Με μαγαζιά σε Λευκωσία και Λάρνακα η Segafredo προσφέρει casual επιλογές φαγητού (σάντουιτς, πίτσα, burgers, ζυμαρικά και κρεατικά) και φυσικά καφέδες με υπογραφή! Άλλωστε ο Segafredo ξεχωρίζει ως ένα χαρμάνι από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ!

 

Starbucks
Από το 1971, τα Starbucks έχουν δεσμευθεί για τη συγκομιδή και το καβούρντισμα της καλύτερης ποιότητας καφέ ποικιλίας Arabica παγκοσμίως. Τα Starbucks ήρθαν στην Κύπρο το 2003. Αρχικά λειτούργησαν το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας και μέσα σε 11 χρόνια, εξαπλώθηκαν δημιουργώντας 9 καταστήματα σε 4 πόλεις: 3 στη Λευκωσία, 4 στη Λεμεσό, 1 στην Πάφο και 1 στη Λάρνακα.

 

Wayne´s Coffee EST 1994
Η πρώτη καφετέρια Wayne's Coffee ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Στοκχόλμη το 1994. Στην Κύπρο λειτουργεί ένα κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία (Έγκωμη). Κάνε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης, με φίλους ή χωρίς, στο Wayne’s. Δοκίμασε το δικό τους καφέ, αρτοποιήματα από το δικό τους αρτοποιείο και φαγητό φτιαγμένο από φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close