Στην Food Boutique το κυριακάτικο τραπέζι πλέον γίνεται γιορτή

Ανακαλύψαμε την πιο ελίτ Ψησταριά της Κύπρου η οποία συνδυάζει με άψογη μαεστρία όλες τις κουζίνες γεμίζοντας τα οικογενειακά μας τραπέζια με μία πανδαισία γεύσεων βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους μας τις πιο όμορφες στιγμές και όχι μόνο!! 

Πραγματικά δεν υπερβάλλουμε όταν μιλάμε για την Food Boutique, λέγοντας ότι είναι η ελίτ της Κύπρου σε ποιότητα, εξυπηρέτηση αλλά και πρωτοτυπία!

Η Food Boutique θέλοντας να πρωτοτυπήσει για ακόμη μια φορά κάνει κάθε Κυριακή μας να είναι μία οικογενειακή γιορτή. Έτσι σε ειδικό χώρο που έχει προσαρμόσει ειδικά γι' αυτόν το σκοπό, γίνονται από τον βραβευμένο Ελλαδίτη Σεφ της κ. Απόστολο Χριστόπουλο χειροποίητα Κοκορέτσια, Γουρουνιές, Κοντοσούβλια, Σούβλες και Ψητά δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να μην περιμένουμε μία εθνική γιορτή για να γευτούμε τα εδέσματα που τόσο λατρεύουμε αλλά να κάνουμε εμείς τη δική μας γιορτή.

Όσο για τους φίλους και συγγενείς που δεν προτιμούν τα Ελληνικά και Κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, η Food Boutique μας βοηθά και σε αυτό αφού προσφέρει φαγητά από όλες τις κουζίνες, για όλους τους ουρανίσκους. 

Και το Κυριακάτικο τραπέζι πλέον γίνεται γιορτή.

Food Boutique η πρωτότυπη Ψησταριά της Κύπρου..... ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και το delivery ειναι είναι η πρώτη Ψησταριά που το ξεκίνησε και το καθιέρωσε.

Σας προτείνουμε λοιπόν να την δοκιμάσετε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα την αλλάζετε όπως κι εμείς!

Θα την βρείτε στην οδό Πέτρου Τσίρου & Γωνιά Λεκορπουζιέ 49, 3075 Λεμεσός. 

Για παραγγελίες στο τηλ. 25353550 και online μέσω Foody, Bolt, Wolt & Wolf.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31