Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2014
Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της αγάπης και της ασφάλειας που μας προσφέρουν οι μικροί φίλοι μας είναι η βάση πάνω στην οποία δημιουργείται το "Pet and Family Fun Day". Μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια και τους τετραποδους φίλους της. Ενός φεστιβάλ που στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου των σκύλων και γάτων ως ζώων συντροφιάς και την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας τους αλλά και στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αυτά βιώνουν.
Γι' αυτό και το Δίκτυο Εθελοντών "Λευκωσιάζω" σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν το "Pet and Family Fun Day", το Σάββατο 4 Οκτωβρίου από τις 10.00-18.00. Το γεγονός θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κήπο (δίπλα ση Βουλή των Αντιπροσώπων) και αναμένεται να αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου και της γάτας στην Κύπρο.
Το "Pet and Family Fun Day 2014" περιλαμβάνει μια ευρύτατη ποικιλία δραστηριοτήτων όπως διαγωνισμούς (Dog competiotion & hot dog show), παρουσιάσεις και επιδείξεις σκύλων, παιχνίδια και κατασκευές για παιδιά, φουσκωτά, τοξοβολία, ψάρεμα στη λίμνη, γιόγκα, δημιουργίες μικρών παιδιών σχετικές με τους τετράποδους φίλους τους, ενημέρωση από ειδικούς για θέματα που αφορούν τα κατοικίδια, υιοθεσίες σκύλων και γάτων.
Στο χώρο θα προσφέρονται επίσης φαγητά, καφέδες και ποτά. Ακόμα, θα λειτουργεί παζαράκι με προϊόντα σχετικά με σκύλους και γάτες.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των καταφυγίων των ζώων και για την ευημερία των αδέσποτων.
Σχετικά

Η (Oktoberfest Edition) γιορτή που θα μαζέψει όλη την πόλη εκεί
Cyberness: Oktoberfest Edition στο Kolla στη Λεμεσό

Ήρθε η ώρα για το ετήσιο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Λάρνακα!
Πάνω από 200 πάγκοι, γεύσεις, μουσική και μαγεία σε ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δάσος

Το Original Oktoberfest έρχεται στη Λευκωσία, με παραδοσιακές γερμανικές μπύρες, ζουμερά hot dogs κ.ά.
Μπίρες, μουσική, φαγητό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone

Το 2ο Pingy Pongo Event με τουρνουά, μουσική, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
Με ελεύθερη είσοδο

«Mission Possible: The Sequel»: Ζήσε την επιστήμη από κοντά στο European Researchers’ Night 2025
Ραντεβού στην Κρατική Έκθεση

«I Am Back»: Ο Δημήτρη Γιωρκάτζης επιστρέφει για μία βραδιά γέλιου
Με τον Φίλιο Τσιγαρίδη στο Σατιρικό Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2025 έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά