Παιδί

6 παιδικά φεστιβάλ, με λιχουδιές, παιχνίδια και διασκέδαση!

Ημέρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και παιχνίδι για τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2022

Τα φεστιβάλ και οι παιδικές γιορτές έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, χαρίζοντας στα παιδιά μας την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να παίξουν και να περάσουν ξεγνοιαστες στιγμές!

Τα πιο κάτω φεστιβάλ/γιορτές θα υποδεχθούν τα παιδιά μας με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε εκεί και να τα απολαμβάνουμε!

Σημείωσε ημερομηνίες και ετοιμάσου:

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού: Fun Day 2022
Το Σάββατο 28 Μαΐου, το Hope For Children διοργανώνει μεγάλο φεστιβάλ χαράς για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και την Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής, που γιορτάζονται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου και και 31 Μαΐου αντίστοιχα. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου και τα παιδιά θα απολαύσουν μια ημέρα γεμάτη με πολλά διαδραστικά, εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα προσφέρονται σε όλα τα παιδιά 4 θρυλικά προϊόντα που αγάπησαν και αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Σάββατο 28 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου για μια υπέροχη ημέρα αφιερωμένη στο παιδί. Δες περισσότερα, εδώ.
>> Σάββατο 28 Μαΐου, Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου, Λευκωσία, 10.00.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού
Ο Δήμος Δρομολαξιάς-Μενεού προσκαλεί τους μικρούς τη παρέασε σε μια ημέρα γεμάτη διασκέδαση και ψυχαγωγία, την Κυριακή 29 Μαΐου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Δρομολαξιάς-Μενεού και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν με πολλές δραστηριότητες. Τα παιδιά θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε διάφορα παιχνίδια όπως Survivor, βαρκούλες, χειροτεχνίες, carousel, face painting κ.ά. Επίσης, θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ θα προσφέρονται δωρεάν παγωτό και κούπες. Δες περισσότερα, εδώ.
>> Κυριακή 29 Μαΐου, Πάρκο Δημοτικού Αμφιθεάτρου Δρομολαξιάς-Μενεού, Λάρνακα, 10.00.

Φεστιβάλ Παιδιού στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας
Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και ο Δήμος Λάρνακας που διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στο παιδί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου, στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας, με μπόλικη ψυχαγωγία και διασκέδαση για τα παιδιά. Θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θέατρο για το παιδί όπως μπαλονοκατασκευές, ξυλοπόδαρους, καθώς και μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια. Στο φεστιβάλ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και η Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας και Ευημερίας του παιδιού κα. Σκεύη Κουκουμά. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διανέμονται δωρεάν παγωτό, χυμοί και νερά. Δες περισσότερα, εδώ.
>> Κυριακή 29 Μαΐου, Δημοτικός Κήπος Λάρνακας, 10.30.

Τα Παιδιά στην Πλατεία για την Ελευθερία και την Ειρήνη
Στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας θα στηθεί μια όμορφη γιορτή για όλα τα παιδιά. Η Ομάδα Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας συνδιοργανώνει με το Δήμο Λευκωσίας εκδήλωση, το Σάββατο 4 Ιουνίου. Στην εκδήλωση τα παιδιά θα παρακολουθήσουν θεατρικό δρώμενο, εικαστικές, χορευτικές αλλά και αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά από εκπαιδευτικούς της θεατρικής Ομάδας «Σκηνοβάτες», της Ομάδας Τέχνης, της Ομάδας Χορού και της Αθλητικής Ομάδας της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας. Επίσης, θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από εκπαιδευτικούς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθεται συλλογική, εικαστική εγκατάσταση με έργα παιδιών Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης υπό την επιμέλεια του εικαστικού Στέφανου Νεάρχου, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της πολύμορφης, εικαστικής δράσης της Ομάδας Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας «Αναζητώντας την Ελευθερία και την Ειρήνη». Η εγκατάσταση με τα έργα των παιδιών θα παραμείνει στην Πλατεία μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Δες περισσότερα, εδώ.
>>Σάββατο 4 Ιουνίου, Πλατεία Ελευθερία, Λευκωσία, 17.30. Είσοδος Ελεύθερη.

28ο Παιδικό Φεστιβάλ & 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας
Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, το εκπαιδευτικό προσωπικό Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, τον Σύνδεσμο Αυτισμού Αμμοχώστου, Π.Ο.Π.Ο Αμμοχώστου, τα Κατηχητικά Σχολεία Παναγίας Αγίας Νάπας, επαναφέρουν το 28ο Παιδικό Φεστιβάλ και 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας. Η μεγάλη αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου, στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας, με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς της παρέας, όπωε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορωδίες,  κλασικό μπαλέτο, θεατρικές παραστάσεις κ.ά. Επίσης, θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως χειροτεχνία, ζωγραφική, αγιογραφία, μασκότ κ.ά. Στο φεστιβάλ θα λειτουργεί και έκθεση βιβλίου καθώς και περίπτερο με διάφορες λιχουδιές, αναμνηστικά δώρα και τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου. Σε όλα τα παιδιά θα προσφέρεται δωρεάν από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας για την απόκτηση της Γαλάζιας Σημαίας στις παραλίες του. Δες περισσότερα, εδώ.
>> Κυριακή 5 Ιουνίου, Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας, 18.00.

Φεστιβάλ Δήμου Πέγειας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και ο Δήμος Πέγειας προσκαλεί όλα τα παιδιά σε ένα φεστιβάλ που θα τους μείνει αξέχαστο. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο Βοηθητικό Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας. Οι μικροί της παρέας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχινίδια όπως Survivor, τροχό της τύχης, ταε κβο ντο αλλά και να παίξουν σε φουσκωτά, να ζωγραφίσουν κ.ά.
Στο Φεστιβάλ θα προσφέρεται δωρεάν φαγητό, ποτό, παγωτό, ποπ κορν και μαλλί της γριάς. Δες περισσότερα, εδώ.
>> Κυριακή 5 Ιουνίου, Βοηθητικό Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας, Πάφος, 17:30.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close