Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το εντυπωσιακό ΜΕΤ, είναι η νέα άφιξη στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Αll day casual dining έξοδος στην ολοκαίνουρια άφιξη της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2022

Το concept του ‘’ΜΕΤ’’ γεννήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με «φρέσκες» ιδέες και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Μέλη της ομάδας αυτής, οι Τέλης Αριστείδης, Σωτήρης Φασουλής και Δήμος Ανδρεόπουλος, οι οποίοι σας υποδέχονται στον χώρο τους για τις all day casual dining εξόδους σας.  

To MET, στην καρδιά της Λευκωσίας, λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ και ήρθε για να χαρίσει υπέροχες στιγμές στους θαμώνες του τόσο στον εσωτερικό του χώρο όσο και στην υπέροχη βεράντα του. Απολαύστε τον καφέ σας με ένα ελαφρύ πρωινό, το lunch break σας με ραφιναρισμένα πιάτα, τα after work drinks σας με bites, και φυσικά το βραδινό σας γεύμα υπό τη συνοδεία μοναδικών cocktails μέχρι αργά το βράδυ.

Το μενού είναι μια δημιουργία του γνωστού Έλληνα chef Νίκου Ψηλού και περιλαμβάνει επιλογές με πλούσια παλέτα γεύσεων καλύπτοντας μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Στο μενού θα βρείτε επιλογές από σαλάτες, θαλασσινά και meat dishes, ενώ ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι vegan επιλογές που προσφέρει.

Το MET βρίσκεται στην Οδό Στασάνδρου 4,1060 στη Λευκωσία, και μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας αποκλειστικά online μέσω του https://bit.ly/3xx5zgq.

Stay updated ακολουθώντας το MET σε Facebook και Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close