Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2022
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών του εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι παρουσίασε ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, οι οποίες θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο.
Την Τρίτη 5 Ιουλίου, θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Σουβενίρ Σιοοπ Σαϊπρους» στην «Πλατεία Ειρήνης», μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο, στις 20:30.
Το Θέατρο ΕΘΑΛ παρουσιάζει, την Τρίτη 12 Ιουλίου, τη θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», στον ίδιο χώρο και ώρα.
Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 20:30, το Σατιρικό Θέατρο παρουσιάζει την παράσταση «Ωσπολλάτε Αρκοντήναμεν», στην «Πλατεία Ειρήνης», μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο.
Ακολουθεί, την Τρίτη 19 Ιουλίου, η Μουσική Αντικατοχική Συναυλία «Χώμα που περπάτησα, γη που νοσταλγώ» με τους Ανδρέα Ανδρέου και Έλενα Γιαννακού και το μουσικό σχήμα 9/8. Η συναυλία θα δοθεί στις 20:00, στο «Πάρκο Πεσόντων και Αγνοουμένων», Οδός Αρετής Προσφυγικός Οικισμός Αγίου Αθανασίου.
Οι Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Αθανασίου συνεχίζονται την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 20:00, με μουσική βραδιά από τους Πέτρο Κουλουμή και Άννα Αριστείδου και το μουσικό σχήμα «Εξ άρχοντες».
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» από το Θέατρο Αντίλογος. Η παράσταση θα δοθεί στις 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας, σε συνεργασία των Δήμων Αγίου Αθανασίου και Γερμασόγειας.
Οι είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Πληρ. 25 864130
Σχετικά

Καλοκαίρι στα Κελοκέδαρα με εκδηλώσεις γεμάτες παράδοση και ρυθμό
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του χωριού


Καλοκαίρι στον Άσκα: Τέχνη, μουσική και παράδοση στο βουνό
Δημιουργικές δράσεις και μουσική κάτω από το φεγγάρι

Βουτιές στο βουνό με μόλις €5 ή και δωρεάν
Απόλαυσε μια ολόκληρη μέρα στην πισίνα με θέα το καταπράσινο βουνό

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ιδέες για ένα τριήμερο αλλιώτικο από τα άλλα!


Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα παραδοσιακών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας
Εργαστήρια, μαγειρική, παραδοσιακή μουσική και γευσιγνωσία

Η ωραία Άλωνα ετοιμάζεται για το 51ο καλοκαιρινό φεστιβάλ της
Ένα φεστιβάλ 11 ημερών με πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Ρεμπέτικο γλέντι σε ένα οινοποιείο "κρυμμένο" μέσα στο πράσινο
Με μοσυική, φαγητό και ποτό!

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού στην Αγία Νάπα απολαμβάνουμε παραδοσιακά εδέσματα και δραστηριότητες
Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα με παραδοσιακές δραστηριότητες για το καλοκαίρι

Έρχεται και φέτος ο 3ος Βιβλιομαραθώνιος!
Έχεις 5 µήνες για να διαβάσεις τα 5 βιβλία που έχουν επιλεγεί

Έρχεται η Γιορτή του Κρασιού και άλλες υπέροχες εκδηλώσεις στην Πλατανιστάσα
Ένα όμορφο καλοκαίρι και φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό, διασκέδαση και κυπριακή φιλοξενία!